Te gek: in de Lidl folder staan schattige cactussen in keramieken potjes

Iedere week slaan wij de Aldi- en Lidl folder open om te speuren naar leuke interieur aanbiedingen. Bijna iedere week vinden we toffe kamerplanten in de folder. Ook de Lidl folder van week 13 stelt niet teleur. Er staan namelijk enorm schattige cactussen en vetplanten in. Tijdens het doen van de nodige boodschappen, is het een goed idee om zo’n schattig plantje mee te pakken om je dag en je interieur een beetje op te fleuren.

Ja, deze plantjes zijn de perfecte manier om je interieur een beetje op te vrolijken. Ze zijn klein, dus ze nemen weinig ruimte in. Voor ons een goed excuus om ze allemaal te kopen.

kamerplanten lidl folder week 13
Bron: Lidl

Kamerplanten uit de Lidl folder week 13

In de folder staan een aantal verschillende cactussen en vetplantjes. Ze zien er bijna allemaal anders uit. En bijna het leukste aan deze plantjes: ze komen ook nog eens in unieke keramieken potjes die goed staan in ieder interieur. Sommige potjes zijn neutraal van kleur, maar sommige hebben ook een lekker vrolijk kleurtje.

Deze planten uit de Lidl folder week 13 willen wij maar al te graag hebben en dat kan vanaf vrijdag 27 maart. In het weekend liggen deze gezellige planten dus in de winkel voor maar €2,49. Een koopje!

> Lees ook: 6 tips om je op weg te helpen met het verzorgen van vetplanten

Deze kamerplanten stonden in de folder van vorige week

Niet alleen in de Lidl folder week 13 staan leuke kamerplanten. Vorige week stond er namelijk een vette bananenplant in de folder. De planten van Lidl zijn altijd erg gewild, maar wie weet heb je mazzel en is er nog een bananenplant over.

Meestal laten we je ook weten dat de Aldi leuke kamerplanten heeft, maar helaas stelde de Aldi vorige week en deze week een beetje teleur. Dus om je kamerplantenhart te stillen, moet je echt bij de Lidl zijn.

Graag je eigen planten stekken?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Te gek: in de Lidl folder staan schattige cactussen in keramieken potjes
Sluiten