Oh my god! Deze lama bakvorm uit de Lidl folder willen we allemaal

Doordat de Roomed redactie iedere dag het internet afstruint op zoek naar de leukste interieurtrends en inspiratie, doen we zó vaak leuke ontdekkingen. Daarom delen we elke week onze favoriete vondst met je. Met vandaag: een geweldige lama bakvorm uit de Lidl folder week 13!

Lama’s zijn geweldig. Ze zijn heerlijk fluffy en een beetje lomp, wat maakt dat ze de schattigste en meest hilarische beesten op aarde zijn. Het lijkt wel alsof er een heuse lamahype op gang is, want ze duiken overal op in het interieurlandschap.

Eerder schreven wij bijvoorbeeld over deze geweldige deurmat met Larry de lama, en nu we weten dat Lidl een lama-bakvorm heeft, zijn we helemaal door het dolle heen.

Of je nu een jarige vriendin hebt, een dessertenbuffet wil organiseren voor je familie of niet met lege handen wil toekomen op het Paasfeest: met een cake in de vorm van een lama steel je ge-ga-ran-deerd de show.

lama bakvorm uit lidl folder

Het leuke is dat je die cakevorm voor slechts €3,49 kan halen bij Lidl. Dat is geen geld! Zo’n siliconenvorm is ook super praktisch, je hebt helemaal geen vetstof meer nodig voordat je het beslag in je cake doet.

We begrijpen dat je het allerliefste een lamacake wil scoren, maar mocht deze uitverkocht zijn, dan zijn er nog een paar leuke opties.

Deze luiaard is bijvoorbeeld ook niet mis, wedden dat kleine kinderen hem geweldig vinden?

luiaard bakvorm van lidl

En oke, deze cactussen zijn eigenlijk ook wel heel leuk.

cactus bakvorm uit lidl folder

Keuze genoeg dus! Of koop ze gewoon lekker allemaal. Maar haast je wel naar Lidl, want wij vermoeden stiekem dat iedereen deze gadget wil hebben.

Meer aanbiedingen uit de Lidl folder

Deze toffe bakvormen zijn niet het enige leuke wat we in de Lidl folder hebben gevonden. We selecteren elke week de tofste items en ook deze week hebben we weer ons best gedaan voor je: check hier de Lidl en Aldi folder finds: week 13.

En heb je een beetje groene vingers? In de Aldi folder van week 13 vind je leuke fruitbomen, groente- en kruidenplantjes. Chek hier de planten uit de Aldi folder.

Reageer op artikel:
Oh my god! Deze lama bakvorm uit de Lidl folder willen we allemaal
Sluiten