Deze week bij de Lidl: Calathea’s en Pachira’s in keramische potten

In de Lidl folder week 13 2021 staan prachtige Calathea’s en Pachira’s, waarvoor wij wel een plekje vrij willen maken in ons interieur. Ze komen in bijzondere keramische potten die wij meteen in huis willen.

De planten zijn te koop vanaf zaterdag 3 april.

Calathea’s in de Lidl folder week 13 2021

Calathea’s zijn planten die een echte tropische sfeer in huis brengen. Ze hebben vaak strepen op de bladeren wat ze erg uniek maakt.

Ze komen in de Lild folder week 13 2021 in verschillende keramische potten. Deze komen in het blauw, bruin en wit en hebben een potmaat van zes centimeter.

Lidl folder week 13 2021
Bron: Lidl

De Calathea’s zijn 10 tot 15 centimeter hoog en kosten in de Lild folder week 13 2021 €3,49 per stuk. Echt een koopje dus. Zorg ervoor dat je hem neerzet op een plek waar hij indirect zonlicht kan krijgen.

Als je de plant direct zonlicht geeft, kunnen de bladeren namelijk gaan verbranden en dat wil je niet.

Verder is het handig om twee keer per week te kijken of de grond vochtig genoeg is. Als de grond niet vochtig genoeg is kan je hem wat water geven, maar kijk uit dat je hem niet verdrinkt.

Pachira Lidl folder week 13 2021
Bron: Lild

Pachira Aquatica in de Lidl folder week 13 2021

Deze groene kamerplant staat ook wel bekend als de Geldboom. In Azië wordt hij namelijk gezien als een boom die geld en geluk aantrekt. Deze plant uit de Lidl folder week 13 2021 is een stuk groter dan de Calathea en is 50 tot 55 centimeter hoog.

Je kan hem dus gewoon op de grond neerzetten. Hij heeft een potmaat van 12 centimeter en kost €6,99. De potten komen in het wit en in het zwart.

De Pachira houdt van veel licht maar geen direct zonlicht. Check, voordat je hem water geeft, of de grond droog is. Als de grond een beetje is ingedroogd dat mag je hem water geven.

Wat groen in de slaapkamer? Deze drie planten zijn ideaal

Lidl

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Deze week bij de Lidl: Calathea’s en Pachira’s in keramische potten
Sluiten