Jaime Andreas
Jaime Andreas Shopping 15 mrt 2020

Yes! Er staat een mega toffe bananenplant in de Lidl folder

Iedere week slaan wij de folders van onze favoriete budget winkels, Aldi en Lidl, open om te zoeken naar leuke interieur aanbiedingen. Meestal staan er namelijk toffe kamerplanten in. En ook de Lidl folder week 12 stelt zeker niet teleur met een fan-tas-tische bananenplant. Die willen wij hebben!

Met deze bananenplant haal je de tropen in huis! De perfect manier om jezelf en je interieur een beetje klaar te stomen voor de zomer, want een beetje zomers gevoel kunnen we wel gebruiken na alle regen en kou van de afgelopen tijd.

> Lees ook: Dit is de beste manier om een bananenplant te stekken

kamerplanten lidl folder week 12
Bron: Lidl

Kamerplanten uit de Lidl folder week 12

De bananenplant moet je goed verzorgen. De plant is namelijk een tropisch klimaat gewend, dus plaats hem op een zonnige plek in huis waar de plant veel licht kan vangen. Het is ook belangrijk dat de aarde altijd vochtig is. Geef de plant dus iedere dag water.

In de folder staat een bananenplant met een hoogte van circa 30 tot 40 centimeter en met een potmaat van ongeveer 12 centimeter.

Deze plant uit de Lidl folder week 12 willen wij maar al te graag hebben en dat kan vanaf woensdag 18 maart. Dan liggen deze planten namelijk in de winkel voor maar €2,99. Ook nog eens een koopje dus!

Deze kamerplanten stonden in de folder van vorige week

Niet alleen in de Lidl folder week 12 staan leuke kamerplanten! Vorige week had de Lidl namelijk de aller schattigste mini vetplanten in de aanbieding. De kamerplanten van Lidl zijn natuurlijk onwijs populair, maar soms heb je een mazzeltje en zijn er nog een paar over.

Ga je toch liever naar de Aldi? Helaas staat er in de Aldi folder van aankomende week niet heel veel soeps, maar in de folder van vorige week stonden er leuke mini kamerplanten die wellicht nog verkrijgbaar zijn in de winkel!

Je eigen planten stekken?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Yes! Er staat een mega toffe bananenplant in de Lidl folder
Sluiten