Geef je huis een nieuwe look met dit te gekke fotobehang uit de Lidl folder

Soms ben je op een muur uitgekeken. En dan bedoelen we ook écht uitgekeken. Geen enkele kleur lijkt leuk te staan, terwijl je van die muur het liefste wel een echte eyecatcher maakt… wij hebben dé oplossing voor je gevonden. De laatste tijd worden wij heel gelukkig van fotobehang. En laten ze dat deze week nou nét in de Lidl folder week 12 hebben staan.

Je hebt de keuze uit drie verschillende toffe designs, die allemaal iets met New York te maken hebben. Benieuwd geworden? Dit zijn ze allemaal op een rijtje:

lidl folder week 12 fotobehang
lidl folder week 12 fotobehang
lidl folder week 12 fotobehang

Fotobehang uit de Lidl folder week 12

Wij vinden ze helemaal te gek. Een toffe manier om van een saaie muur een echte eyecatcher te maken, zonder dat je met verf in de weer hoeft. Ook wordt een woon- of slaapkamer niet té druk door dit behang, omdat het (grotendeels) bestaat uit een zwart/wit kleur. Alleen de afbeelding met de gele taxi’s zorgt natuurlijk voor een typerende geeltint in huis – maar we kunnen ons voorstellen dat je dit kleur met accessoires alleen nog maar toffer en opvallender kunt maken.

Het fotobehang bestaat uit 8 delen. Samen hebben de 8 delen een grootte van 368 cm breed en 254 cm hoog. De delen zijn los van elkaar 92 x 127 cm. Je moet de delen in de juiste volgorde ophangen om een volledige afbeelding te krijgen, zoals hieronder te zien is:

lidl folder week 12 fotobehang

Enthousiast geworden? Het fotobehang is te koop voor €14,99.

De leukste aanbiedingen uit de Lidl folder

Wij zijn groot fan van de toffe interieur items van Lidl en spitten graag de folder door op zoek naar prachtige vondsten tegen een kleine prijs. Voor ons een reden om wekelijks een kijkje te nemen bij de budgetwinkel.

We schrijven dan ook elke week over de leukste folder finds voor je interieur uit de Lidl eén Aldi folder. Check de Aldi en Lidl folder finds van deze week voor nog meer leuke items. Vorige keer stond er in de Lidl folder een té gekke roze koelkast – die wil toch iedereen in huis hebben?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Geef je huis een nieuwe look met dit te gekke fotobehang uit de Lidl folder
Sluiten