Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 21 mrt 2021

Yes! De Lidl komt met voorjaarstakken en andere leuke planten

Zo leuk: de Lidl folder week 12 2021 komt met verschillende soorten lentetakken. Daarnaast verkopen ze ook andere schattige voorjaarsbloemen die leuk zijn voor in je tuin. Zo kan je het voorjaar vrolijk beginnen en de lente echt inluiden.

De acties gelden vanaf woensdag 24 maart.

De Lidl folder week 12 2021

De lentetakken hebben in de folder allemaal €1,- korting, dus wees er woensdag snel bij. Deze takken staan perfect in een vaas als decoratie en geven een ruimte meer kleur.

Lidl folder week 12
Bron: Lidl folder week 11

Naast lentetakken hebben ze ook paas- en voorjaarstakken. Ze kosten (met actie) €1,49 per stuk. Het leuke aan deze takken: je hoeft ze alleen maar mooi neer te zetten en niet te verzorgen. 😉

Lidl folder week 12 syringa
Bron: Lidl folder week 12

Naast de lentetakken staat ook deze Syringa in de Lidl folder week 12 2021. Hij heeft een potmaat van 18 centimeter en is 65 centimeter hoog. Hij kan in je tuin staan voor €7,99.

Roomed’s plantenguide: mag mijn kamerhortensia in het voorjaar naar buiten?

De plant kan je buiten planten in je tuin en heeft regelmatig water nodig. Geef hem een fijn plekje met een beetje schaduw zodat jij en ook de Syringa blij zijn.

Lidl folder week 12 voorjaarsbloemen
Bron: Lidl folder week 12

Deze bloem uit de Lidl folder week 12 2021 heet de Rhododendronmix. Een vrolijke bloem voor in je tuin met een potmaat van 15 centimeter en hij is 25 centimeter hoog. Ze komen in het roze, paars en geel en kosten €3,99 per stuk.

Ook de Rhododendronmix heeft regelmatig water nodig en met een beetje zon in combinatie met wat schaduw kan hij goed doorgroeien.

Lidl folder week 12 violen in schaal
Bron: Lidl folder week 12

Deze schattige violen in schaal komen in het paars en geel. Ze kosten €1,69 per stuk en hebben een potmaat van 17 centimeter en zijn ook 17 centimeter hoog.

Je kan ze planten in je tuin en zo meteen genieten van het voorjaar. Als je, net als ons, niet kan wachten om weer in je tuin te kunnen gaan eten check dan ook even de ‘Leve de lente’ folder van de Lidl.

De Roomed voorjaarsschoonmaak checklist: zó is jouw huis klaar voor de lente

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Reageer op artikel:
Yes! De Lidl komt met voorjaarstakken en andere leuke planten
Sluiten