Jaime Andreas
Jaime Andreas Shopping 8 mrt 2020

Zo schattig: mini vetplantjes in de Lidl folder week 11

Bijna iedere week worden wij weer blij verrast wanneer we de Aldi- en Lidl folder openslaan voor leuke interieur aanbiedingen. De kamerplanten stellen namelijk (bijna) nooit teleur! In de Lidl folder week 11 staan lieve mini vetplantjes en die zijn een must have voor in je interieur. Tijd om naar de winkel te racen.

Voor mini vetplanten mag je ons altijd wakker maken, want vetplanten vallen zeker onder onze favoriete kamerplanten. Niet alleen zijn ze makkelijk te verzorgen; ze zien er ook nog eens leuk, schattig en trendy uit. Een tof plantje dat makkelijk te verzorgen is. Wat willen we nog meer? En zo’n mini vetplantje is al helemaal geen werk.

kamerplanten vetplanten in lidl folder week 11
Bron: Lidl

Kamerplanten uit de Lidl folder week 11

In de folder staan dus drie schattige vetplanten. Ze zijn lekker klein dus ze hebben ook weinig ruimte nodig in je interieur. Dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je ze nergens meer kwijt kunt.

De planten zijn zijn erg leuk, maar de potjes waar ze in komen zijn ook zeker niet verkeerd. De potten hebben een hip gekleurd tegelpatroon; wat misschien niet in alle interieurs even goed staat. Desalniettemin zijn het grappige potjes en zeker iets anders dan je normaal ziet.

Wij zijn in ieder geval groot fan van deze mini vetplanten in de Lidl folder week 11. Ze zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 13 maart voor €1,99. Dus voor het geld hoef je het ook zeker niet te laten!

Deze kamerplanten stonden in de folder van vorige week

Niet alleen in de Lidl folder van week 11 staan leuke planten, want vorige week had de Lidl onwijs toffe Aloë Vera kamerplanten in een hippe pot. Lidl kamerplanten zijn altijd erg gewild, maar met een beetje geluk kun je er misschien nog eentje scoren.

Ga je toch liever naar de Aldi? In de Aldi folder van week 11 staan ook erg schattige mini kamerplanten!

Meer weten over vetplanten?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo schattig: mini vetplantjes in de Lidl folder week 11
Sluiten