Met deze hondensofa mag jouw hond eindelijk wél op (zijn eigen) bank

Het blijft een struggle. Het liefst wil jouw hond gezellig bij je op de bank komen liggen, maar jij wil dat niet. Je wilt natuurlijk geen krassen op je donkergroene velvet bank (of welke andere bank dan ook). Maar je hond telkens naar de hondenmand sturen, is ook zo ongezellig. Gelukkig vinden we deze week in de Lidl folder dé oplossing: een echte hondensofa. Een bank speciaal voor jouw viervoeter dus. Welke hond wil dat nou niet?

Vanaf nu kan jouw hond volledig ontspannen op deze moderne hondensofa. Een items dat iedere hondenliefhebber in huis moet hebben staan.

 

lidl folder week 11 hondensofa

Hondensofa uit de Lidl folder

Via hun webshop verkoopt de Lidl deze ontspannen hondensofa met twee wasbare kussens. Omdat de kussens wasbaar zijn, is het dus prima dat de poten van je hond niet altijd even schoon zijn. Even in de wasmachine op 30°, en de hondensofa uit de Lidl folder is weer zo goed als nieuw.

De sofa is 70 centimeter lang, 41 centimeter diep en 22 centimeter hoog. Dat maakt ‘m geschikt voor iets kleinere honden. De poten van de bank zijn gemaakt van chroom, en zorgen voor extra stabiliteit. Wel zo handig, als jouw viervoeter energie voor 10 heeft.

Wil je jouw hond ook zo’n mooi plekje geven? Je shopt hondensofa Bonny voor €89,99 in de Lidl webshop. Houd rekening met een levertijd van 5 dagen.

Meer aanbiedingen uit de Lidl folder bekijken?

Wij selecteren elke week de beste aanbiedingen uit de Aldi folder en Lidl folder voor je in onze Lidl en Aldi folder finds. Ben je ook zo benieuwd naar de beste aanbiedingen van deze week (zoals een té gekke roze koelkast)? Je vindt ze hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 10.

Ben je net zo’n plantenliefhebber als wij? Dan word je vast ontzettend blij van de beste planten en bloemen voor een kleine prijs. Deze vinden we elke week in de Aldi folder. Ook deze week was het weer raak: Fleur je interieur op met de bloemen uit de Aldi folder. We vinden ze prachtig!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Met deze hondensofa mag jouw hond eindelijk wél op (zijn eigen) bank
Sluiten