Voor de fruitliefhebbers: Lidl komt met fruitbomen voor in je tuin

Voor als je even wat anders wil: wat dacht je van een perenboom in je tuin? De Lidl komt in de Lidl folder week 11 2021 met verschillende soorten fruitbomen. Wij delen ze in dit artikel.

De fruitbomen in de Lidl folder week 11 2021

De Lidl gaat voor vier verschillende soorten fruitbomen: appelbomen, perenbomen, pruimenbomen en kersenbomen. Deze zijn als je ze koopt al ongeveer een meter hoog, leuk dus om je tuin wat mee op te vullen. Ze kosten €5,99 per stuk en zijn vanaf woensdag 17 maart verkrijgbaar.

De bomen zijn winterhard, wat betekent dat ze ook in de winter in je tuin kunnen blijven staan en het zullen overleven in de koudere maanden. Ze hebben regelmatig een beetje water nodig en zou houden van een beetje zon maar ook af en toe wat schaduw.

Fruitbomen Lidl folder week 11 2021
Bron: Lidl

Als je ze goed weet te verzorgen, kan je in de zomer genieten van heerlijke vruchten uit je eigen tuin. De bomen komen in een pot met potmaat: 18 x 18 centimeter.

Zo vergroot je de biodiversiteit in je eigen tuin (want dat is nodig)

Andere bomen

Naast de fruitbomen komt staan er in de Lidl folder week 11 2021 ook nog andere soorten. De Jasmijnboom staats iets ‘wilder’ en kan je binnen neerzetten. Deze kost €5,99 per stuk en hij komt in een potmaat van 17 centimeter en kan wel 70 centimeter hoog worden.

Jasmijnboom en citrusplant Lidl
Bron: Lidl

Als laatste zien we in de Lidl folder ook een citrusplant. Erg leuk en deze kan zowel buiten als binnen zorgen voor heerlijke vruchten. Voor €12,50 heb je hem in huis met een potmaat van 15 centimeter en een hoogte van 35 centimeter, iets compacter dus.

Fruitstruik Lidl
Bron: Lidl

Fruitstruik

Mocht je bomen iets te heftig vinden dan komt de Lidl ook nog met twee soorten fruitstruiken. Deze kosten €2,99 per stuk en hebben een potmaat van 11 x 11 centimeter. Deze struik kan in je tuin en is ook winterhard dus je hoeft je erg geen zorgen over te maken in de winter. Alle acties gelden vanaf woensdag 17 maart.

Voeg een beetje groen in de keuken toe met déze geschikte kamerplanten

Lidl

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Voor de fruitliefhebbers: Lidl komt met fruitbomen voor in je tuin
Sluiten