Wij zijn dol op deze Aloë Vera kamerplanten in pot uit de Lidl folder week 10

Iedere week slaan wij de Aldi- en Lidl folder open om te kijken voor leuke interieur aanbiedingen. Vaak zijn er namelijk onwijs leuke kamerplanten in die folders te vinden – daar worden wij erg blij van. De Lidl folder van week 10 valt ook zeker niet tegen. Deze schattige Aloë Vera kamerplanten willen we graag aan onze collectie toevoegen.

We krijgen van hippe vetplanten nooit genoeg. En echt: ook een simpele Aloë Vera laat ons hartje sneller kloppen. Deze fijne vetplant van de Lidl krijgt ook weer een plekje in onze gezellige plantenfamilie.

kamerplanten lidl folder week 10
Bron: Lidl

Kamerplanten uit de Lidl folder week 10

In de folder staat dus een geweldige statige Aloë Vera kamerplant. Hij is lekker hoog, maar ook niet te groot. De planten zitten in schattige potten die in vier verschillende kleuren komen. Een bruinrode pot, een blauwgrijze pot, een beige pot en een pot met een oranje tint. Dus keuze genoeg.

Wij zijn in ieder geval groot fan van deze kamerplanten! Ze zijn namelijk lekker simpel en daardoor staan ze goed in ieder interieur. De Aloë Vera vetplant is te koop vanaf woensdag 4 maart voor €3,99. Dus het is ook nog eens een koopje.

Deze kamerplanten stonden in de folder van vorige week

Niet alleen in de Lidl folder van week 10 staan leuke planten, ook vorige week had de Lidl onwijs schattige planten in een pot. Vaak zijn de kamerplanten van Lidl erg gewild, maar wie weet heb je mazzel en kun je er nog eentje scoren.

Woon je dichterbij een Aldi en ga je daar liever winkelen? Helaas heeft de Aldi aankomende week niet veel spannends in de folder staan. In week 9 had Aldi wel vrolijke voorjaarsbloeiers in de folder staan. Dus wie weet kun je daar nog naar kijken. Dat is namelijk de perfecte manier om de lente in huis te halen.

Meer weten over vetplanten?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Wij zijn dol op deze Aloë Vera kamerplanten in pot uit de Lidl folder week 10
Sluiten