De té gekke roze koelkast uit de Lidl folder is terug, en nog in de sale ook!

Yes yes yes. Als je in augustus naast deze té gekke roze koelkast gegrepen hebt, dan hebben we goed nieuws voor je. De roze koelkast uit de Lidl folder is back. Deze compacte koelkast in retro stijl is dé perfecte toevoeging aan elke studentenkamer of studio. En dat voor een klein prijsje.

De pastelroze koelkast is terug, en hoe! Dit keer shop je de koelkast ook nog eens met 50% korting.

lidl folder week 10 koelkast

Roze koelkast uit de Lidl folder week 10

De roze koelkast heeft 3 glasplaten en 1 schuiflade. Ook is er nog drie extra opbergvakken in de deur, onder andere een plek voor 8 eieren. De inhoud van de koelkast is 121 liter.

lidl folder week 10 koelkast
lidl folder week 10 koelkast

De temperatuur van de koelkast is in 7 standen in te stellen, zodat jouw drankjes altijd de perfecte temperatuur hebben.

Het beste nieuws: vanaf donderdag 7 maart is de roze koelkast te koop met 50% korting. Normaal kostte de koelkast €199, wat betekent dat dit pareltje nu dus al in jouw keuken staat te shinen voor slechts €99. Je begrijpt dat wij er donderdag alles aan doen om zo’n toffe koelkast te bemachtigen.

Neem overigens wel een sterke vriend of vriendin mee, want de koelkast weegt al gauw 26 kilo. En da’s niet niets.

Meer aanbiedingen uit de Lidl folder bekijken?

Wij selecteren elke week de beste aanbiedingen uit de Aldi folder en Lidl folder voor je in onze Lidl en Aldi folder finds. Ben je ook zo benieuwd naar de beste aanbiedingen van deze week? Je vindt ze hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 10.

Ben je net zo’n plantenliefhebber als wij? Dan word je vast ontzettend blij van de beste planten en bloemen voor een kleine prijs. Deze vinden we elke week in de Aldi folder. Ook deze week was het weer raak: Fleur je interieur op met de bloemen uit de Aldi folder. We vinden ze prachtig!

Reageer op artikel:
De té gekke roze koelkast uit de Lidl folder is terug, en nog in de sale ook!
Sluiten