Jaaa hoor, ook in de Lidl folder staan deze week grote kamerplanten

Gisteren lieten we jullie nog weten dat de kamerplanten in de Aldi folder vanaf donderdag te koop zijn, maar er is meer goed nieuws! Je shopt deze week ook kamerplanten bij de Lidl. In de Lidl folder staan vanaf woensdag 2 januari grote kamerplanten voor minder dan een tientje.

Kijk dat zijn nog eens acties waar we echt blij van worden.

Grote kamerplanten uit de Lidl folder week 1

De grote kamerplanten zijn ongeveer 130 centimeter hoog. Dat is hoger dan de kamerplanten in de Aldi folder, want deze zijn 60 tot 120 centimeter hoog. Mocht je dus echt de hoogte in willen, dan zouden wij naar de Lidl gaan.

lidl folder week 39 grote kamerplanten

De planten zitten in een plastic pot met potmaat 21. Hier kan je dus nog een mooie pot omheen kopen. De planten doen het het beste op een lichte plek, maar niet in de volle zon. Half schaduw is dus prima. Geef de planten 1 x per week water om ze mooi te levendig te houden.

Liever grote kamerplanten uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vanaf morgen shop je deze grote kamerplanten bij de Aldi voor €9,99 per stuk.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze roze en blauwe bakvormen uit de Lidl folder, speciaal voor echte keukenprinsessen. Wie weet liggen ze nog in de winkel!

Reageer op artikel:
Jaaa hoor, ook in de Lidl folder staan deze week grote kamerplanten
Sluiten