Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 5 jan 2021

YES: ook de Lidl verkoop deze week weer grote kamerplanten voor weinig

Begin het nieuwe jaar met nieuw groen uit de Lidl folder week 1. Tegen deze grote kamerplanten kunnen wij bijna geen ‘nee’ zeggen, want er staan zeker een paar favorieten tussen. Kijk je mee?

De kamerplanten uit de Lidl folder week 1 2021 zijn ongeveer 130 centimeter groot – en dat maakt ze een perfecte opvulling voor de lege ruimte die de kerstboom heeft achtergelaten.

grote kamerplanten lidl folder week 1 2021
Bron: Lidl folder week 1 2021

Grote kamerplanten in de Lidl folder week 1 2021

Op de foto in de folder zien we onder andere de prachtige vioolbladplant, een plant waar we op de Roomed-redactie al langer fan van zijn. Maar ook de Dracaena en Ficus zien we terug in de folder. En wie weet, misschien staan er in de Lidl wel nóg meer grote kamerplanten die een plekje in jouw woonkamer verdienen.

Deze actie geldt vanaf morgen, woensdag 6 januari 2021. Je haalt de grote kamerplanten in huis voor €11,99 per stuk, en dat is geen geld voor een kamerplant van dit formaat. Sterker nog: wij halen er twee.

Geen geluk gehad bij de Lidl? Probeer het bij de Aldi! Ook daar zien we deze week grote kamerplanten voor weinig geld. Het artikel over deze kamerplanten lees je hier: Kerstboom uit huis? Vul de leegte met deze grote kamerplant van de Aldi.

Lees meer over grote kamerplanten op Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
YES: ook de Lidl verkoop deze week weer grote kamerplanten voor weinig
Sluiten