Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 6 aug 2018

Hebben: in de Lidl folder staat deze week een dieprode suikerspinmachine

Het is tijd voor een sugar rush: in de Lidl folder staat deze week een prachtige dieprode suikerspinmachine. Een apparaat dat je eigenlijk altijd al had willen hebben (want ongelimiteerd suikerspinnen eten!). Een must-have op een kinderfeestje, maar stiekem ook gewoon in jouw eigen keuken.

Hij is hartstikke snel en maakt je favoriete cotton candy binnen een handomdraai: deze dieprode suikerspinmachine. En aangezien ‘ie dieprood is, staat hij ook nog eens prachtig in jouw keuken. Lekker stijlvol!

lidl folder suikerspinmachine

Je krijgt, naast de suikerspinmachine zelf natuurlijk, er ook een maatlepel en 10 bamboestokken bij. Je moet alleen de suiker nog even kopen (kan vast ook bij de Lidl!).

lidl folder suikerspinmachine

Suikerspinmachine kopen

Hij is op dit moment online te bestellen voor maar €29,99. We hadden al eerder een artikel geschreven over een suikerspinmachine in de Action folder, maar deze variant ziet er toch wat meer legit uit. Wij gaan ‘m zeker in huis halen!

Nog meer leuke aanbiedingen uit de Lidl folder

Bij Roomed houden we van de aanbiedingen uit de Aldi en Lidl folder. Daarom schrijven we wekelijks onze Lidl en Aldi folder finds om jou op de hoogte te houden van de allerleukste aanbiedingen op het gebied van interieur. Zoals over deze ananaslampen, wie weet liggen ze nog in de winkel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben: in de Lidl folder staat deze week een dieprode suikerspinmachine
Sluiten