No way! In de Lidl folder staat deze week een ROZE KOELKAST

Moest dat in hoofdletters? Ja, dat moest in hoofdletters. In de Lidl folder staat deze week een roze koelkast waar we helemaal verliefd op zijn. Want zeg nou zelf, wie wil er géén roze koelkast?

Het is een perfecte koelkast voor een studentenkamer, maar eigenlijk staat ‘ie gewoon hartstikke goed in elke keuken. Het gaat om een klein model. Handig als je niet al te veel boodschappen in huis hebt! Of gebruik ‘m gewoon als extra koelkast voor je flessen witte wijn en rosé. Je hebt helemaal geen excuus nodig om deze koelkast aan te schaffen!

De koelkast heeft wel iets weg van ons favoriete merk, SMEG. Al eerder schreef ik een ode aan SMEG koelkasten (omdat ik ze gewoon superduper mooi vind), maar nu deze koelkast in mijn leven is verschenen stel ik zo’n dure SMEG koelkast misschien toch nog even uit…

Wat kost de roze koelkast in de Lidl folder?

Je haalt de roze koelkast in huis voor €199. Niet zo’n fan van roze, dan is er ook nog een mintgroene variant (die we stiekem óók heel erg leuk vinden). En als je niet kan kiezen, dan shop je ze toch gewoon allebei?

Nog meer roze in huis halen?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
No way! In de Lidl folder staat deze week een ROZE KOELKAST
Sluiten