Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 27 jun 2019

Bye bye warme slaapkamer: bij de Lidl scoor je nú een ventilator

Het is één week warm in Nederland, en overal in het land zijn de ventilators uitverkocht. Dat vinden we niet zo gek, want slapen in een warme slaapkamer vinden we echt verschrikkelijk. Een ventilator is dan onze enige redding. Als een ventilator kopen ook op jouw wish list staat: in de Lidl folder staat vanaf vandaag nog een ventilator.

Via onze collega’s van Beautify kregen we dé tip voor een goedkope ventilator die nog níét uitverkocht is. Vanaf vandaag, 27 juni, kan je namelijk een ventilator kopen bij de Lidl.

Meer lezen over de hittegolf 2019: Warm weer op komst: zet je je ramen open of dicht?

Ventilator kopen uit de Lidl folder

De ventilator is maar 2,5e kilo zwaar, waardoor je ‘m gemakkelijk kunt verplaatsen. Ook is de ventilator beschikbaar in twee verschillende kleuren: wit en zwart.

Nog beter nieuws: je scoort de ventilator uit de Lidl folder nu met 33% korting. Je betaalt nu maar €19,99 voor onbetaalbare koele nachten. Het gaat om een op = op actie, dus wees er snel bij. Met de temperaturen van aankomend weekend verwachten we dat deze actie vandaag nog wel eens uitverkocht kan gaan raken.

Meer leuke aanbiedingen uit de Lidl folder

Elke week checken wij de Lidl folder en Aldi folder voor jou op de leukste aanbiedingen op het gebied van interieur en planten. De beste deals delen we met jullie in onze Folder finds. De Folder finds van deze week vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 26. En we kunnen je verklappen: er staat echt héél veel leuks tussen deze week. De moeite waard om even een kijkje te nemen dus.

Ben je deze week dan toch in de Lidl, kijk dan vooral ook even naar deze goedkope kamerplanten. Voor die kleine prijs kan je ze bijna niet laten liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bye bye warme slaapkamer: bij de Lidl scoor je nú een ventilator
Sluiten