Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 12 aug 2018

Hebben: deze handige barbecue staat deze week in de Lidl folder

Hartstikke handig: deze tafel barbecue uit de Lidl folder heeft een ingebouwd ventilatiesysteem, waardoor die binnen een paar minuten ready to use is. Ideaal als jij en je vrienden willen bbq’en in het park of aan het water.

Oké, we zitten nu misschien even in een weer-dipje, maar dat mag de pret niet drukken. Sla ‘m gewoon alvast in voor over een paar weken!

lidl folder week 33

 

De barbecue is lekker compact, maar nog wel groot genoeg om met 4 personen te gebruiken. Daarnaast is het design van de barbecue ook helemaal top. Hij is verkrijgbaar in het grijs en groen (maar stiekem zijn wij helemaal verliefd op de groene variant!)

lidl folder week 33

De barbecue zit slim in elkaar. Zoals op de foto hierboven te zien is, heeft de barbecue een afgesloten houtskoolbak waardoor druppelend vet niet op het houtskool terechtkomt. Hierdoor ontstaat er veel minder rook. Ook ideaal als je de bbq op een balkonnentje wilt gebruiken en je (boven)buren niet wilt uitroken.

Met  een draaiknop regel je de ventilator die werkt op batterijen. Hierdoor zorg je altijd voor de juiste gaartemperatuur, zodat jouw vleesjes perfect gegaard worden. Oh ja, en je krijgt er ook nog eens een handige opbergzak bij. Zo sleep je de barbecue dus altijd heel gemakelijk mee, waar je ook heen wilt om te genieten van een zomers bbq feestje. Je shopt de barbecue uit de Lidl folder voor €39,99.

Nog meer aanbiedingen uit de Lidl folder:

Bij Roomed houden we van de aanbiedingen uit de Aldi en Lidl folder. Daarom schrijven we wekelijks onze Lidl en Aldi folder finds om jou op de hoogte te houden van de allerleukste aanbiedingen op het gebied van interieur. Zoals over deze rode suikerspinmachine wie weet liggen ze nog in de winkel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben: deze handige barbecue staat deze week in de Lidl folder
Sluiten