Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Finds 5 aug 2018

Ze zijn er weer: vanaf maandag staat er een bananenplant in de Lidl folder (yessss)

De Lidl weet hoe ze ons gelukkig moet houden: vanaf maandag 6 augustus staan er weer bananenplanten in de Lidl folder! En ze zijn goedkoper dan ooit, want je scoort er al eentje voor slechts €2,49. En da’s echt een koopje voor een mooie bananenplant!

De bananenplant is inmiddels al lange tijd favoriet op de redactie. Sterker nog, ik heb er op dit moment 5 in huis staan. Beetje overdreven? Misschien, maar het staat wél leuk.

Bananenplanten zijn niet de gemakkelijkste in verzorging (lees: vaak water geven en het liefst elke dag even nat spuiten met een plantenspuit), maar je krijgt er een prachtig groen plantje voor terug. Het liefst staat je bananenplantje in de zon of halfschaduw. Maar dat moet geen probleem zijn met het warme weer van de afgelopen tijd.

Vanaf maandag in de Lidl folder

De potmaat is Ø 12 cm en je plantje is ongeveer 40 cm hoog (maar wij weten als geen ander dat een bananenplant kan onwijs groeien als je hem genoeg liefde en aandacht geeft).

Toch liever een andere plant in huis halen? Deze week staat de ficus in de Aldi folder. Ook een mooie plant, want deze is een stuk gemakkelijker te verzorgen. Met deze tips zorg je er in ieder geval voor dat je een pro wordt in het verzorgen van planten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ze zijn er weer: vanaf maandag staat er een bananenplant in de Lidl folder (yessss)
Sluiten