Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 47 (alles voor Kerst!)

Eigenlijk zou je elke week een kijkje moeten nemen in de Lidl folder en Aldi folder. Deze budgetwinkels hebben namelijk leuke accessoires en handige hebbedingetjes voor weinig geld. Ideaal om je interieur mee aan te vullen! Dit zijn de aanbiedingen van week 47 (19 november – 25 november).

De Sint is nét in het land, maar stiekem zitten wij met ons hoofd al in de kerstsferen. De kerstboom optuigen, kerstkransjes bakken, om nog maar te zwijgen over alle kerstlampjes. Wij houden ervan. Ook van de aanbiedingen uit de Aldi folder en Lidl folder, want deze staan helemaal in het teken van Kerst.

Aldi folder week 47

Deze aanbiedingen staan in de Aldi folder week 47:

aldi folder week 47 kerst

XXL kerstfiguur

We beginnen even met het allerleukste artikel OOIT: deze XXL kerstfiguur. Je hebt keuze uit een kerstman en een sneeuwpop (en de sneeuwpop is onze favoriet). De kerstfiguur is geschikt voor binnen en buiten, en heeft een automatische timerfunctie. Hij geeft voldoende licht, want hij bestaat uit 200 ledlampjes. Hij is verkrijgbaar vanaf 24 november. €49,99. 

aldi folder week 47 kerst

Led-kerstfiguur XL

Leuk voor aan de muur: een led-kerstfiguur XL. Hij is geschikt voor buitengebruik, dus hang ‘m vooral op een plek waar iedereen ‘m kan zien. Alle led-kerstfiguren uit de Aldi folder zijn ongeveer 50 x 50 cm groot. Echt XL dus. Verkrijgbaar vanaf 24 november. €19,99. 

aldi folder week 47 kerst

Feestelijke kaars

Iets subtieler (en mooi voor bij een gouden kerstboom!): een feestelijke kaars. Of maak daar maar kaarsen van, want voor dit geld kan je ze niet laten liggen.Vanaf 24 november. €1,99. 

aldi folder week 47 kerst

Kunstkerstboom

Nog geen kerstboom in huis? Haast je dan naar de Aldi, want deze mooie 3-delige kunstkerstboom is in de aanbieding. Hij is 180 cm hoog en heeft een omtrek van 108 cm. Vanaf 24 november. €89,99. 

Lidl folder week 47

Deze aanbiedingen staan in de Lidl folder week 47:

lidl folder week 47 kerst

Kerstboomversiering

Zoek je nog kerstballen, sterren en slingers? Dat zit je goed met deze mooie aanbieding uit de Lidl folder. Deze complete kerstboomversiering set shop je namelijk voor nog geen 15 euro. Te koop in het rood, goud of zilver. Prachtige klassieke kleuren die in elk huis goed staan. €14,99.

lidl folder week 47 kerst

Kerststraat met verlichting

Te leuk: deze kerststraat met verlichting doet het heel goed op de schouw van de open haard of op de vensterbank. Zo geef je je huis in één klap ontzettend veel sfeer. Met mini-huisjes. Ze zijn wel echt voor binnenshuis, dus zet ze vooral niet buiten neer. Ook heeft hij een 6-uurs timer (van 17:00 tot 00:00 bijvoorbeeld) waarna hij automatisch uit gaat. Te handig! €14,99. 

Nog meer mooie aanbiedingen uit de Lidl en Aldi folder?

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. Onze vorige Lidl en Aldi folder finds vind je hier. Misschien ligt er nog wel iets in de winkel! Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden, zoals deze groene kamerplanten met pot uit de Aldi folder.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 47 (alles voor Kerst!)
Sluiten