Sharon van der Werf
Sharon van der Werf | LinkedIn Finds 3 november 2018

Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 45

Eigenlijk zou je elke week een kijkje moeten nemen in de Lidl folder en Aldi folder. Deze budgetwinkels hebben namelijk leuke accessoires en handige hebbedingetjes voor weinig geld. Ideaal om je interieur mee aan te vullen! Dit zijn de aanbiedingen van week 44 (5 november – 11 november).

Aldi folder week 45

Deze aanbiedingen staan in de Aldi folder week 45:

aldi folder week 45
aldi folder week 45

 

Houten (kerst)decoratie

Een leuke aanbieding uit de Aldi folder: houten (kerst)decoratie. De houten decoratie kan gebruikt worden om de feestdagen net wat extra sfeer te geven, maar zijn ook erg leuk in de lente of in de zomer. Zo’n houten plank van massief Paulownia hout met een paar mooie kaarsen kan je natuurlijk jaarrond in je interieur verwerken! Vanaf €6,99.

aldi folder week 45

Grote knuffeldeken

Alleen van de naam ‘grote knuffeldeken’ worden wij al heel erg blij. Deze heerlijke grote woondeken is gemaakt van hoogwaardige, extra zachte kwaliteit. Precies wat je deze winter nodig hebt. Pak er een goed boek en een warme kop thee bij, en jouw winteravonden zijn helemaal geslaagd. De woondeken is verkrijgbaar in drie mooie kleuren (grijs, beige, rood) en is 180 x 220 cm groot. Dat maakt ‘m ook groot genoeg om te delen! €29,99.

aldi folder week 45

Kussen

Om je boek-bank-thee-situatie nog beter te maken: zachte kussens waar je helemaal in wegzakt. Voor die kussens zorgt de Aldi ook. Dit heerlijke zachte kussen in verkrijgbaar in vier verschillende kleuren (roze, rood, wit, grijs) en past daarmee perfect bij de woondeken die ook deze week in de folder staat. De kussens zijn ongeveer 50 x 50 cm groot. €6,99. 

Lidl folder week 45

Deze aanbiedingen staan in de Lidl folder week 45:

lidl folder week 45

HASBRO bordspellen

Niet iets voor in je interieur, maar wél iets om de gezelligheid en sfeer in huis een tandje omhoog te schroeven: HASBRO gezelschapsspellen voor het hele gezin. We hebben het over Monopoly, Levensweg en Cluedo, wie kent de spellen niet? Persoonlijk is Cluedo mijn favoriete gezelschapsspel. €24,99.

Nog meer mooie aanbiedingen uit de Lidl en Aldi folder?

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. Onze vorige Lidl en Aldi folder finds vind je hier. Misschien ligt er nog wel iets in de winkel! Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden, zoals deze kamerplanten in de Aldi folder van vorige week.

Reageer op artikel:
Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 45
Sluiten