Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 44

Eigenlijk zou je elke week een kijkje moeten nemen in de Lidl folder en Aldi folder. Deze budgetwinkels hebben namelijk leuke accessoires en handige hebbedingetjes voor weinig geld. Ideaal om je interieur mee aan te vullen! Dit zijn de aanbiedingen van week 44 (29 oktober – 4 november).

Lidl folder week 44

Deze aanbiedingen staan in de Lidl folder week 44:

 

lidl folder week 44

Blender

Deze Silvercrest blender vinden we prachtig: hij is sterk genoeg om heerlijke smoothies of soepen te maken, én hij heeft een stijlvol petrol kleurtje. Mooi als je een petrol muur in de keuken hebt, bijvoorbeeld. Hij is ook verkrijgbaar in het wit. €24,99. 

lidl folder week 44

Staafmixer

Maar we zijn nog niet klaar in de keuken. Altijd al een roze staafmixer willen hebben? Haast je dan nu naar de Lidl, want deze roze (en grijze) staafmixers staan in de Lidl folder. Deze staafmixer heeft een turbo functie, en daar worden we best wel blij van. Mixen, pureren en hakken is vanaf nu een eitje! €16,99.

lidl folder week 44

Woonponcho/deken

Hier worden we gelukkig van. Een woonponcho of woondeken is iets wat er absoluut niet in ons interieur mag ontbreken nu het langzaamaan weer koud wordt. Wij willen met gevoelstemperatuur -20 namelijk het liefste op de bank verdwijnen onder een zacht kleedje. Dit kleed mét dierenprint is daar ideaal voor. €9,99.

lidl folder week 44

Knuffel 50 cm

Deze knuffel van 50 cm groot is niet alleen leuk voor de allerkleinsten, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Zo heb ik zelf twee alpaca’s als accessoire in mijn interieur verwerkt, en dat raad ik iedereen aan voor een flinke portie fluffy. €9,99.

Aldi folder week 44

Deze aanbiedingen staan in de Aldi folder week 44:

aldi folder week 44

LED-galaxyslinger

Deze LED-galaxyslinger heeft maar liefst 400 lampjes, een timerfunctie en in dimbaar in vier verschillende standen. De lengte van de lichtslinger is 6,7 meter. Ook wordt de lichtslinger geleverd met een afstandsbediening. €14,99. 

aldi folder week 44

Kast met schuifdeuren

Een heerlijke kast voor een studentenkamer, werkkamer of voor in de gang. De planken in de kast zijn in hoogte verstelbaar. €59,99.

Nog meer mooie aanbiedingen uit de Lidl en Aldi folder?

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. Onze vorige Lidl en Aldi folder finds vind je hier. Misschien ligt er nog wel iets in de winkel! Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden, zoals deze kamerplanten in de Aldi folder van deze week.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 44
Sluiten