Sharon van der Werf
Sharon van der Werf | LinkedIn Finds 20 oktober 2018

Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 43

Eigenlijk zou je elke week een kijkje moeten nemen in de Lidl folder en Aldi folder. Deze budgetwinkels hebben namelijk leuke accessoires en handige hebbedingetjes voor weinig geld. Ideaal om je interieur mee aan te vullen! Dit zijn de aanbiedingen van week 43 (22 oktober – 28 oktober).

Lidl folder week 43

Deze aanbiedingen staan in de Lidl folder week 43:

lidl folder aldi folder week 43

Wekker met licht

Met deze wekker schrik je niet wakker, maar ontwaak je rustig met zacht licht en harmonieus geluid. Je hoeft niet bang te zijn dat je er niet wakker van wordt. Het licht en geluid kan je instellen op verschillende standen. Ook voor diepe slapers, dus. Er zijn 10 weksignalen naar keuze: ruisende beek, vogelgekwetter, relax, tropisch oerwoud, easy listening, lounge, zeebranding, regen, elektronisch alarmsignaal of radio. €24,99.

lidl folder aldi folder week 43

LED-nachtlamp

Nooit meer bang in het donker met dit nachtlampje, die werkt met een bewegingssensor of automatische inschakening in het donker. Hij is ook handmatig schakelbaar. Je hebt keuze uit drie verschillende varianten, maar wij zouden sowieso voor het lampje met kleurverandering gaan! €3,99. 

Aldi folder week 43

Deze aanbiedingen staan in de Aldi folder week 43:

lidl folder aldi folder week 43

Waterkoker

Hoe cool is deze waterkoker: de kleur van het LED-lampje onderin de waterkoker verandert van kleur. Instelbaar op 60/70/80/90/100 °C.  Dat vinden we nog een een toffe gadget, een leuke toevoeging aan je interieur! Je hebt ‘m al in huis voor maar €27,99.

lidl folder aldi folder week 43

Dekbedovertrek

Koude winterdagen als deze willen wij het liefste de hele dag spenderen in bed. Idealiter met een ontbijtje én Netflix bij de hand. Dat kan prima onder dit heerlijke dekbedovertrek. Verkrijgbaar in vier verschillende dessins. €19,99.

lidl folder aldi folder week 43

Kerst ledverlichting

Deze ledverlichting stoomt je helemaal klaar voor de feestdagen. Je hebt de keuze uit de volgende drie varianten in huis voor slechts €2,99 per set:

  • 4 led-theelichtjes in warmwit, afmetingen: ca. 3.7 x 4.6 cm
  • 2 led-theelichtjes in warmwit, afmetingen: ca. 5.9 x 4.9 cm
  • led-binnenlichtketting met 20 leds in amber, koud wit of warmwit in 125 of 240 cm

Nog meer mooie aanbiedingen uit de Lidl en Aldi folder?

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. Onze vorige Lidl en Aldi folder finds vind je hier. Misschien ligt er nog wel iets in de winkel! Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden, zoals deze kamerplanten in de Aldi folder van deze week.

Reageer op artikel:
Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 43
Sluiten