Ariela Slakhorst
Ariela Slakhorst Shopping 13 oktober 2018

Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 42

Eigenlijk zou je elke week een kijkje moeten nemen in de Lidl folder en Aldi folder. Deze budgetwinkels hebben namelijk leuke accessoires en handige hebbedingetjes voor weinig geld. Ideaal om je interieur mee aan te vullen! Dit zijn de aanbiedingen van week 42 (15 oktober – 21 oktober).

Lidl folder week 42

Deze aanbiedingen staan in de Lidl folder week 42:

lidl folder aldi folder week 42
lidl folder aldi folder week 42
lidl folder aldi folder week 42
lidl folder aldi folder week 42

Luxe eettafel met stoelen en bank

Een moderne eettafel met sanoma-eikenlook, comfortable grijze ronde stoelen met metalen poten in houtlook en een bijpassende zitbank. Wij waren op slag verliefd, want is het geen plaatje?

Een prachtige set voor fijne ontbijtjes en diners. De eettafel kost €69.99 euro en voor een set van 2 stoelen betaal je slechts €49.99 euro. Het lieve bankje geeft de eetset een speelse look en neem je voor €34.99 euro mee naar huis.

Aldi folder week 42

Deze aanbiedingen staan in de Aldi folder week 42:

Halloweendecoratie en -accessoires

Spoken, heksen en veel snoep: wij zijn dol op Halloween. Met deze decoraties tover je de huiskamer om in een waar spookhuis. Voor €2,99 haal je de engste accessoires in huis.

Halloween-lampion knutselset

Trick or treat! Deze lampion is ideaal om langs de deuren te gaan op Halloween en maak je helemaal zelf. Erg leuk voor kids, maar ook voor in de tuin. De Halloween-knutselset wordt geleverd inclusief lantaarnstokje met ledlampje voor €2,99.

Nog meer mooie aanbiedingen uit de Lidl en Aldi folder?

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. Onze vorige Lidl en Aldi folder finds vind je hier. Misschien ligt er nog wel iets in de winkel! Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden, zoals deze knusse kussentjes en dekentjes uit de Lidl folder.

Reageer op artikel:
Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 42
Sluiten