Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Finds 6 okt 2018

Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 41

Eigenlijk zou je elke week een kijkje moeten nemen in de Lidl folder en Aldi folder. Deze budgetwinkels hebben namelijk leuke accessoires en handige hebbedingetjes voor weinig geld. Ideaal om je interieur mee aan te vullen! Dit zijn de aanbiedingen van week 41 (8 oktober – 14 oktober).

Lidl folder week 41

Deze aanbiedingen staan in de Lidl folder week 41:

lidl folder aldi folder week 41

Bamboe mandenset

Jouw badkamer krijgt meteen een luxe wellness update met deze bamboemanden. Je koopt ze per 3 stuks, en je hebt keuze uit twee verschillende vormen (ovaal en rechthoekig). De manden zijn gemaakt van bamboe met een wasbare voering van textiel. €6,99.

lidl folder aldi folder week 41

Spiegelkast

Ruimte te kort om al je badkamerspulletjes op te bergen? Deze spiegelkast is ideaal vanwege zijn vele plankjes. Gemaakt van stevig materiaal in een matwitte look. €49,99.

lidl folder aldi folder week 41

 

Badknuffeldier

Deze badknuffeldieren zijn geschikt voor de allerkleinsten. Ze kunnen ook gebruikt worden als washandje, en ze zijn zo schattig! Je hebt de keuze uit een schildpad, haai, krokodil en walvis. €5,99.

Aldi folder week 41

Deze aanbiedingen staan in de Aldi folder week 41:

lidl folder aldi folder week 41

Herfstdecoratie

Verschillende keramieken herfstdecoraties voor in huis om een echte herfstsfeer in huis te krijgen. Egels, paddestoelen en een Halloween pompoen, de herfst ligt binnen handbereik met deze accessoires. €3,99 per set.

Liever een echte pompoen uithollen? Pompoen uithollen voor Halloween: zo pak je dat aan in 4 simpele stappen

lidl folder aldi folder week 41

 

lidl folder aldi folder week 41

Amaryllis

Deze week geen grote kamerplanten in de Aldi folder, maar een Amaryllis. Deze prachtige bloem komt in een stenen pot, een decopot met hohutsnippers en in diverse andere sierpotten. Vanaf €2,99. 

Nog meer mooie aanbiedingen uit de Lidl en Aldi folder?

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. Onze vorige Lidl en Aldi folder finds vind je hier. Misschien ligt er nog wel iets in de winkel! Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden, zoals deze crêpemaker uit de Lidl folder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 41
Sluiten