Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 29 sep 2018

Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 40

Eigenlijk zou je elke week een kijkje moeten nemen in de Lidl folder en Aldi folder. Deze budgetwinkels hebben namelijk leuke accessoires en handige hebbedingetjes voor weinig geld. Ideaal om je interieur mee aan te vullen! Dit zijn de aanbiedingen van week 40 (1 oktober – 7 oktober).

Aldi folder week 40

Deze aanbiedingen staan in de Aldi folder week 40:

aldi folder lidl folder week 40

Heideplant in mand

Een mooie mand met onder andere Heide, Gaultheria, sierkool en een leuke bijsteker. Je hebt keuze uit verschillende soorten manden, met en zonder hengsel. Leuk voor buiten op de hersttafel, maar stiekem zouden we ‘m net zo lief binnen zetten. €4,99.

aldi folder lidl folder week 40

Heideplant

Niet zo’n fan van zo’n grote mand? Dan kan je er ook nog voor kiezen om losse potjes heide te kopen en zélf iets moois in elkaar te zetten. Leuk voor in een pot op het terras of balkon. €1,59. 

Lidl folder week 40

Deze aanbiedingen staan in de Lidl folder week 40:

aldi folder lidl folder week 40

Magnetisch bord van glas

Deze vinden we oprecht mooi. Ideaal voor op kantoor, maar ook voor in huis. Op dit magnetische bord van glas schrijf je boodschappen of andere notities. Of gebruik hem om je favoriete foto op te plakken. Te koop in het antraciet, wit en wit met berkenprint. €9,99. 

aldi folder lidl folder week 40

Wandrek

Speciaal voor alle rommelkonten onder ons: berg al je boeken, accessoires en sleutels op in dit nette witte wandrek. Hij is gemaakt van krasbestendig materiaal, dus zeg maar vaarwel tegen je krasjes. €11,99.

aldi folder lidl folder week 40

Staande LED-booglamp

Deze stijlvolle vloerlamp lijkt wel een echte design lamp! De lamp heeft een energiezuinige LED-lamp met warmwit licht, is traploos dimbaar en je schakelt ‘m iut met een voetschakelaar. Je hebt keuze uit 2 verschillende modellen: een booglamp en een palmlamp. €29,99.

aldi folder lidl folder week 40

LED-pendellamp

Deze pendellamp is energiezuinig door de LED-lampen. Deze moderne lamp heeft 5 verschillende gekleurde lampenkappen in het zwart, grijs en wit. De lampenkappen hangen op een sokkel van echt hout. €29,99

Nog meer mooie aanbiedingen uit de Lidl en Aldi folder?

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. Onze vorige Lidl en Aldi folder finds vind je hier. Misschien ligt er nog wel iets in de winkel! Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden, zoals deze crêpemaker uit de Lidl folder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 40
Sluiten