Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 29 sep 2018

Deze items uit de Lidl en Aldi folder zijn té leuk voor dierendag

4 oktober is het dierendag, en dat laten zowel de Lidl als de Aldi niet langs zich heen gaan. In de Lidl folder én in de Aldi folder staan deze week dan ook de allerleukste items voor jouw Luna, Fikkie en Tijgertje. Want met dierendag is het toch gewoon te leuk om jouw huisdier eens even flink te verwennen?

Deze dierendag acties vinden we in de Aldi folder

aldi folder lidl folder week 40

Kattenmand

Deze zachte kattenmand houdt zijn vorm, hoe vaak jouw kat er ook in zit. Hij is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en patroontjes. Het kussen wat in de mand zit, is uitneembaar. Hierdoor kan je het wassen, wel zo hygiënisch. €9,99. 

aldi folder lidl folder week 40

Speel- en krabmat voor katten

Deze toffe speel- en krabmat voor katten is toch té leuk? Je kat kan hieraan krabben, er is een pluchen gedeelte inclusief speelbal met belletje, een zacht knuffelgedeelte met knisperfolie (daar zijn katten dol op!) en een speelgedeelte met muizen die ook nog eens piepen als de kat er mee speelt. In verschillende kleuren verkrijgbaar. €5,99.

aldi folder lidl folder week 40

Hondendeken of -bed

Extra zacht, onderhoudsvriendelijk én machinewasbaar. Wat wil je nog meer van een hondendeken of -bed? De deken is 95x70cm en de mand 70×60. €9,99.

Deze dierendag acties staan in de Lidl folder

aldi folder lidl folder week 40

Kattenmand

Oké oké oké deze kattenmand móéten wij ook in huis hebben. Die oortjes maken het helemaal af. Een kattenmand waar je kat zich heerlijk in kan verschuilen. €9,99.

aldi folder lidl folder week 40

Krabpaal

Denk je eens even in hoe gelukkig jouw kat gaat worden van deze oversized krabpaal. Deze krabpaal heeft verschillende plateaus, een speeltouw en rammelende balletjes die voor urenlang speelplezier voor je kat zorgen. Hopelijk blijft je kat dan voortaan van de bank af. €39,99. 

aldi folder lidl folder week 40 aldi folder lidl folder week 40

Kattentunnel

Kan je niet kiezen tussen een kattenmand en een kattentunnel? Deze kattentunnel is het allebei! Je kunt de tunnel namelijk in elkaar duwen, waardoor er een compacte mand ontstaat. De mand heeft sisal bekleding (goed voor de nagels van je kat!) en leuke speelballetjes om mee te spelen. €29,99.

Nog meer mooie aanbiedingen uit de Lidl en Aldi folder?

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. De Lidl en Aldi folder finds van deze week vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze items uit de Lidl en Aldi folder zijn té leuk voor dierendag
Sluiten