Sharon van der Werf
Sharon van der Werf | LinkedIn Shopping 15 september 2018

Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 38

Eigenlijk zou je elke week een kijkje moeten nemen in de Lidl folder en Aldi folder. Deze budgetwinkels hebben namelijk leuke en handige hebbedingetjes voor weinig geld. Ideaal om je interieur mee aan te vullen! Dit zijn de aanbiedingen van week 37 (17 september – 23 september).

Aldi folder week 38

Deze aanbiedingen staan in de Aldi folder week 38:

lidl folder aldi folder week 38

LED-spots

Zet je trap, keukenkastjes of een bijzonder item in de spotlight met deze LED-spots. Je hebt de keuze uit 6 LED-spots met kleurwissel en afstandsbediening, of 6 LED-spots met bewegingsmelder. Ze werken op AA-batterijen, die zijn inbegrepen. Handig! €24,99.

lidl folder aldi folder week 38

LED-lampen

Dat zijn niet de enige lampen die in de Aldi folder staan, ook deze lampen in kaarsvorm zijn deze week in de aanbieding. Evenals lampen met een ronde bulb. Vanaf €3.99.

Lidl folder week 38

Deze aanbiedingen staan in de Lidl folder week 38:

lidl folder aldi folder week 38

Een fijne luchtverfrisser in huis kan nooit kwaad. Deze aroma-diffuser kan dé diffuser zijn waar je al een tijd naa rop zoek bent. Door het toevoegen van etherische olie kan het apparaat als luchtverfrisser worden gebruikt. Deze aroma-diffuser is naast geurverneveler ook ideaal als luchtbevochtiger, voor een aangenaam kamerklimaat. En da’s weer fijn voor je bananenplanten, bijvoorbeeld. Keuze uit een driehoek en een rond design. €14,99. 

Aroma-diffuser

 

lidl folder aldi folder week 38

Ovenschaal

Omdat je nooit, maar dan ook nooit genoeg ovenschalen kunt hebben. Deze ovenschalen zijn verkrijgbaar in het grijs, lichtroze en groen. Ze zijn gemaakt van emaille en zijn hittebestendig tot400 °C en vaatwasmachinebestendig. €9,99.

lidl folder aldi folder week 38

Combi-magnetron

Pizza’s maken, soep ontdooien en groentes grillen: allemaal een eitje voor deze combi-magnetron. De inhoud van de magnetron is 25 liter, groot zat voor een grote diepvriespizza dus. Deze combi-magnetron met RVS-behuizing en LCD-display is geschikt voor verwarmen, garen, ontdooien, grillen en gratineren van eten. Tevens is de magnetron voorzien van 8 automatische programma‘s (met pizzaprogramma‘s) en 2 ontdooifuncties. €99,99.

lidl folder aldi folder week 38

LED-nachtlampje

Nooit meer bang in het donker met dit nachtlampje, die werkt met een bewegingssensor of automatische inschakening in het donker. Hij is ook handmatig schakelbaar. Je hebt keuze uit drie verschillende varianten, maar wij zouden sowieso voor het lampje met kleurverandering gaan! €3,99. 

Nog meer mooie aanbiedingen uit de Lidl en Aldi folder?

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. Onze vorige Lidl en Aldi folder finds vind je hier. Misschien ligt er nog wel iets in de winkel! Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze prachtige retro waterkoker uit de Aldi folder. Perfect om elke ochtend een lekker kopje thee mee te zetten. Wie weet ligt ‘ie nog in de winkel!

Reageer op artikel:
Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 38
Sluiten