Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 8 sep 2018

Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 37

Eigenlijk zou je elke week een kijkje moeten nemen in de Lidl folder en Aldi folder. Deze budgetwinkels hebben namelijk leuke en handige hebbedingetjes voor weinig geld. Ideaal om je interieur mee aan te vullen! Dit zijn de aanbiedingen van week 37 (10 september – 17 september).

Lidl folder week 37

Deze aanbiedingen staan in de Lidl folder week 37:

lidl folder aldi folder week 37

Deurmat

Deze deurmat is gemaakt van kokosvezels en zijn 45 x 75 cm groot. Ze zijn te koop in drie verschillende designs voor slechts €5,99. Je voeten afvegen doe je vanaf nu helemaal in stijl. \

lidl folder aldi folder week 37

Opbergbox

Zeg maar ‘dag’ tegen dat rommeltje bij jou in huis, want met deze opbergboxen heb je sowieso genoeg ruimte om dingen op te bergen. En het handige is dat de opbergbox ook gebruikt kan worden om op te zitten. Je kunt kiezen uit twee verschillende kleuren. De kleine opbergbox is €9,99, de grote opbergbox haal je in huis voor €19,99.

lidl folder aldi folder week 37

Kapstok

We zijn fan van deze stijlvolle kapstok van bamboe! Niet alleen leuk om als kapstok in de gang te gebruiken, maar ook een stijlvolle toevoeging aan de kinderkamer voor hoedjes, regenjassen en andere accessoires. Hij is ruimtebesparend, want je kan ‘m makkelijk inklappen. Deze bamboe kapstok met 8 haken staat in de Lidl folder voor €39,99.

lidl folder aldi folder week 37

Broodrooster

Brood roosteren doe je in stijl met deze mooie dieprode broodrooster. Het veelzijdige broodrooster heeft een strak design en is afgewerkt met RVS design. Met ontdooi-, opwarm- en stopfunctie en traploze bruiningsregelaar. Te koop in het zwart, wit en rood voor slechts €14,99.

Aldi folder week 37

Deze aanbieding staan in de Aldi folder week 37:

lidl folder aldi folder week 37

2-delige pedaalemmer

Afval scheiden doe je met deze 2-delige pedaalemmer met binnenemmers van 15 l en 6 l. Nu in de Aldi folder voor €9,99.

lidl folder aldi folder week 37

Bolchrysant

Het wordt langzamerhand weer tijd voor Bolchrysanten in de tuin! In de Aldi folder vinden we Bolchrysanten in verschillende prachtige kleuren. De potmaat van de tuinplanten is 19 cm, met een bolgrootte van 40 cm doorsnede.

Nog meer mooie aanbiedingen uit de Lidl en Aldi folder?

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. Onze vorige Lidl en Aldi folder finds vind je hier. Misschien ligt er nog wel iets in de winkel! Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze prachtige retro waterkoker uit de Aldi folder. Perfect om elke ochtend een lekker kopje thee mee te zetten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 37
Sluiten