Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 31

1. Aldi folder aanbieding #1

Elke week spitten wij de Lidl folder en de Aldi voor je uit. We gaan op zoek naar de allerleukste items voor jouw interieur. En wat blijkt? In de Lidl folder en Aldi folder staan ontzettend veel goede deals! Dit zijn de beste folder aanbiedingen van week 31 (29 juli – 4 augustus).

We trappen meteen af met de eerste aanbieding: een elektrische koffiemolen voor een vers kopje koffie. De vorige folder finds gemist? Die vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 30.

aldi folder week 31 2019 jacuzzi

Aldi folder week 31: Opblaasbare jacuzzi

Het was warm de afgelopen dagen. Sterker nog, het is nog steeds warm. Met deze jacuzzi uit de Aldi folder kan je lekker afkoelen in de tuin – en dat bevalt ons wel.

In deze jacuzzi is ruimte voor 4 personen. Je kunt de temperatuur behoorlijk opstoken met het handige bedieningspaneel. De temperatuur van het water kan verwarmd worden tot maar liefst 40 graden. De inhoud van de opblaasbare jacuzzi is 795 liter, en de afmetingen zijn 196 x 71 cm met een doorsnede van 145 cm.

Daarnaast krijg je er ook nog eens een opbergtas, afdekzeil, grondzeil en chloordrijver bij. Deze week scoor je de jacuzzi voor slechts €299,-.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 31
Sluiten