Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 27

1. Aldi folder aanbieding #1

Elke week spitten wij de Lidl folder en de Aldi voor je uit. We gaan op zoek naar de allerleukste items voor jouw interieur. En wat blijkt? In de Lidl folder en Aldi folder staan ontzettend veel goede deals! Dit zijn de beste folder aanbiedingen van week 27 (1 juli – 7 juli).

We trappen meteen af met de eerste aanbieding: een pizza oven voor in de tuin. De vorige folder finds gemist? Die vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 26.

aldi folder week 27 pizza oven

Lidl folder week 27: Pizza-oven

Ben je nog op zoek naar dé perfecte aanvulling van je tuin? Zoet niet verder, want wij hebben de must-have van deze zomer gevonden. De Aldi gaat vanaf volgende week zaterdag namelijk een heuse pizza-oven verkopen. Alleen bij de gedachte hieraan loopt het water al bij ons in de mond. Geen pizza-fan? Dan gebruik je deze oven ook gewoon als barbecue.

De pizza-oven heeft standaard een handige temperatuurmeter en is gemaakt van geëmailleerd staal. Het design van de oven is heel simpel en modern, waardoor ‘ie zonder enig probleem bij jou in de achtertuin past. Je koopt de pizza-oven vanaf zaterdag 6 juli bij de Aldi. Je hoeft er niet eens héél diep voor in de portemonnee te tasten, want hij is te koop voor €99,99.
 

Reageer op artikel:
Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 27
Sluiten