Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 8 jun 2019

Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 24

1. Aldi folder aanbieding #1

Eigenlijk zou je elke week een kijkje moeten nemen in de Lidl folder en Aldi folder. Deze budgetwinkels hebben namelijk leuke accessoires en handige hebbedingetjes voor weinig geld. Ideaal om je interieur mee aan te vullen! Dit zijn de folder aanbiedingen van week 24 (10 juni – 16 juni).

We trappen meteen af met de eerste aanbieding: een mini-kamado. Wat ons betreft een echte must have in de tuin deze zomer. De vorige folder finds gemist? Die vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 23.

aldi folder week 24

Aldi folder week 24: Mini-kamado

Deze ei-vormige barbecue is multifunctioneel. Door het keramische materiaal wordt er voor een goede isolatie gevormd, en daardoor wordt de warmte extra lang vastgehouden. Hierdoor is de mini-kamado veelzijdig in gebruik. Je kunt er mee grillen, roken en barbecueën. Dé gadget voor in de tuin, als je het ons vraagt.

De diameter van deze mini-kamado is 33 cm, en via de ingebouwde thermometer lees je gemakkelijk de temperatuur binnenin de mini-kamado af. Het ideale vaderdag cadeau, als je het ons vraagt. Je haalt ‘m in huis voor €99,99.
 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 24
Sluiten