Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 22

1. Aldi folder aanbieding #1

Eigenlijk zou je elke week een kijkje moeten nemen in de Lidl folder en Aldi folder. Deze budgetwinkels hebben namelijk leuke accessoires en handige hebbedingetjes voor weinig geld. Ideaal om je interieur mee aan te vullen! Dit zijn de folder aanbiedingen van week 22 (27 mei – 2 juni).

We trappen af met de eerste aanbieding: een Ibiza towel. Deze is niet alleen leuk om te gebruiken op het strand, maar júíst ook heel leuk om in je interieur te verwerken. Hoe, dat vertellen we onder de foto. De vorige folder finds gemist? Die vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 21

aldi folder week 22

Aldi folder week 22: Ibiza Towel

We kennen de Ibiza towel allemaal voor op het strand, maar wist je dat je deze kleurrijke doek ook hartstikke goed in je interieur kan verwerken? Leg ‘m bijvoorbeeld op je bed voor een originele look in de slaapkamer. Wil je ‘m helemaal in de spotlights zetten? Hang je Ibiza towel dan aan de muur.

Met deze Ibiza towel uit de Aldi folder kan je naar hartelust dingen uitproberen, want hij is al van jou voor slechts €12,99.

Reageer op artikel:
Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 22
Sluiten