Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 4 mei 2019

Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 19

1. Lidl folder aanbieding #1

Eigenlijk zou je elke week een kijkje moeten nemen in de Lidl folder en Aldi folder. Deze budgetwinkels hebben namelijk leuke accessoires en handige hebbedingetjes voor weinig geld. Ideaal om je interieur mee aan te vullen! Dit zijn de folder aanbiedingen van week 19 (6 mei – 12 mei).

We trappen meteen af met de eerste aanbieding: een opblaaseiland waarmee wij deze zomer urenlang rondjes willen dobberen. De vorige folder finds gemist? Die vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 18

lidl folder week 19

Lidl folder week 19: lounge-eiland

Dit opblaasbare lounge eiland is ideaal voor elke stranddag. Het lounge eiland heeft een stevige rugleuning en twee drankhouders voor ijskoude biertjes of cocktails. Mocht je er vanaf vallen óf gewoon een frisse duik nodig hebben, dan kan je er weer gemakkelijk opklimmen door het touw dat rondom het eiland vastgebonden zit.

Het lounge eiland is 200 x 158 meter groot. Je kunt er dus riant in je eentje op liggen, maar met z’n tweeën is ook goed te doen. Het eiland is voorzien van een afneembaar zonnescherm met een UV-beschermingsfactor van 50+. Dit alles koop je voor €79,99.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 19
Sluiten