Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 18 aug 2018

Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 34

Eigenlijk zou je elke week een kijkje moeten nemen in de Lidl folder en Aldi folder. Deze budgetwinkels hebben namelijk leuke en handige hebbedingetjes voor weinig geld. Ideaal om je interieur mee aan te vullen! Dit zijn de aanbiedingen van week 34 (20 augustus – 26 augustus).

Aldi folder week 34

Deze aanbieding staan in de Aldi folder week 34:

aldi folder lidl folder week 34 mini bakoven

Mini-bakoven
Deze compacte mini-bakoven is ideaal voor een kleine studentenkamer of kleine keuken. Hij is geschikt voor pizza’s met een diameter van 26 cm. Hij wordt geleverd met rvs grillrooster en bakplaat. En hij wordt warm, tot maar liefst 230 °C! Te koop voor €34,99.

aldi folder lidl folder week 34 wc-borstel pedaalemmer

WC-borstel of pedaalemmer
Oké, hij is niet zo sexy als deze wc-borstel, maar hij is wél ontzettend stijlvol. En in een leuk kleurtje, want zowel de wc-borstel als de pedaalemmer zijn in prachtig lichtblauw verkrijgbaar. Liever geen kleur in de badkamer? Wit of grijs kan natuurlijk ook. Je haalt de wc-borstel of pedaalemmer in huis voor €5,99 per stuk.

Lidl folder week 34

Deze aanbiedingen staan in de Lidl folder week 34:

lidl folder week 34 led solar lamp

LED-solarlamp
We vinden deze LED-solarlamp helemaal top: het is een duurzame lamp met wit licht die ‘s avonds als het donker wordt automatisch licht gaat geven. Handmatig uitschakelen is ook mogelijk, mocht je het extra donker in de tuin willen maken. Hij is spatwaterdicht en geeft zo’n 8 uur licht als ‘ie volledig opgeladen is. Hij is verkrijgbaar in lichtgrijs en donkergrijs, en in het rond en vierkant. Nu voor maar €4,99 per stuk.

aldi folder lidl folder week 34
aldi folder lidl folder week 34 badkamer

Badkamertrolley en hoekkast
Speciaal voor in de badkamer: een badkamertrolley en een hoekkast die perfect bij elkaar passen. Handig om alle shampoos, zeepjes, haarlak, make-up en after shave neer te zetten, en ook nog eens hartstikke stijlvol afgewerkt met hout en witte planken. Het lijkt wel jouw eigen mini-spa! De badkamertrolley kost €34,99 en de hoekkast haal je in huis voor €19,99.

Nog meer Aldi en Lidl folder finds

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. Onze vorige Lidl en Aldi folder finds vind je hier. Misschien ligt er nog wel iets in de winkel! Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze grote kamerplanten uit de Aldi folder. Perfect om je urban jungle mee aan te vullen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 34
Sluiten