Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 4 aug 2018

Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 32

Eigenlijk zou je elke week een kijkje moeten nemen in de Lidl en Aldi folder. Deze budgetwinkels hebben namelijk leuke en handige hebbedingetjes voor weinig geld. Ideaal om je interieur mee aan te vullen! Dit zijn de aanbiedingen van week 32 (6 augustus – 12 augustus).

Aldi folder week 32

Deze aanbieding staan in de Aldi folder week 32:

aldi folder week 32 hortensia
Hortensia
Deze hortensia is geschikt voor de patio, de tuin en het terras. Hij heeft prachtige bloemknoppen die het hele najaar lekker zullen bloeien. De potmaat heeft een diameter van 23 centimeter en de plant zelf is 40-50 centimeter groot (maar hij groeit nog!). Te koop voor €5,99.

aldi folder week 32 paper bag

aldi folder week 32 paper bag
Paper bags
Deze paper bags kan je overal voor gebruiken: gebruik ze bijvoorbeeld als plantenpot, of in de kast om kleine prullaria op te ruimen. Er zijn meerdere afmetingen en varianten te koop. Vanaf €2,99.

aldi folder week 32 pegboard
Pegboard
Een leuke accessoire voor aan de muur: een pegboard. Deze metalen plaat met gaatjes richt je helemaal in zoals jij dat wilt. Je krijgt er 2 plankjes, 1 rechte beugel en 2 ronde beugels bij. Afmetingen: 59.4 x 40 x 2.6 cm. In de Aldi folder voor €12,99.

Lidl folder week 32

Deze aanbiedingen staan in de Lidl folder week 32:

aldi lidl folder week 32 beker
Herbruikbare beker van kurk
Nooit meer singe use plastic bekers als je een koffie to go haalt. Vanaf nu neem jij jouw eigen herbruikbare beker van kurk mee. Lekker duurzaam! Hij is te koop in twee verschillende designs. Te koop voor €2,99.

aldi lidl folder week 32 friteuse
Mini friteuse
Woon je alleen of met z’n tweetjes? Dan is deze mini friteuse ideaal. Met een inhoud van 1,2 liter maak je frietjes, kipnuggets en bitterballen voor twee personen zo klaar. En het mooie: hij kost maar €19,99!

aldi lidl folder week 32 pannenset

Pannenset
Heb je écht nieuwe pannen nodig? Ren dan naar de Lidl, want deze 13-delige pannenset haal je nu in huis voor €89,99. En daarmee heb je een héle voordelige deal te pakken.

Nog meer Aldi en Lidl folder finds

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. Onze vorige Lidl en Aldi folder finds vind je hier. Misschien ligt er nog wel iets in de winkel! Op bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze fantastische ananaslampen uit de Lidl folder. Hebben!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 32
Sluiten