Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 1 mei 2018

Yes! Deze budget supermarkt gaat een spotgoedkope bananenplant verkopen

Trek snel je sneakers en sportlegging aan en ren naar de dichtstbijzijnde LIDL, want vanaf donderdag 3 mei verkoopt jouw favoriete budget supermarkt een bananenplant voor een heel fijn prijsje. Ja, je leest het goed!

Je haalt de bananenplant in huis voor een spotprijsje: hij kost maar €2,49. De potmaat is Ø 12 cm en je plantje is ongeveer 30 cm hoog (maar wij weten als geen ander dat een bananenplant kan onwijs groeien als je hem genoeg liefde en aandacht geeft).

roomed-bananenplant-lidl

Exotisch assortiment

De bananenplant komt in het assortiment vanwege de Caribische weken bij de low budget supermarkt. Naast jouw favoriete fruitplant verkoopt de LIDL deze week ook cocktail ijsjes met smaken als mojito en piña colada, kokosyoghurt en verschillende exotische woksauzen en marinades. Met dit nieuwe assortiment word je dus helemaal klaargestoomd voor een bloedhete zomer.

Geen fan van een bananenplant in huis? Je kunt ook gaan voor een aardbeienplant, een citroenverbena, cherry tomaatjes of een vijgenboom.

Ook leuk:

Wist je dat er naast een bananenplant ook een ananasplant bestaat? Wij zijn helemaal fan van het lieve ananasje in het midden van de plant. Welk van de twee is jouw favoriet?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Yes! Deze budget supermarkt gaat een spotgoedkope bananenplant verkopen
Sluiten