Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 11 aug 2018

Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 33

Eigenlijk zou je elke week een kijkje moeten nemen in de Lidl en Aldi folder. Deze budgetwinkels hebben namelijk leuke en handige hebbedingetjes voor weinig geld. Ideaal om je interieur mee aan te vullen! Dit zijn de aanbiedingen van week 33 (13 augustus – 20 augustus).

Aldi folder week 32

Deze aanbieding staan in de Aldi folder week 33:

Lidl folder en Aldi folder week 33

2-in-1 spiraalsnijder
Ook zo’n fan van courgetti? Dan kan je je hart ophalen met deze 2-in-1 spiraalsnijder. De spiraalsnijder snijdt groenen in spiralen of spaghetti-vorm door de sterke roestvrijstalen messen. Er zit ook een resthouder bij, waardoor er geen groente verloren gaat. Te koop voor €4,99.

Lidl folder en Aldi folder week 33

Dekbedovertrekset
Toe aan een nieuw dekbedovertrekset? Deze week staan ze zowel in de Aldi folder als in de Lidl folder. We beginnen met de eerste: vier verschillende designs in verschillende maten. Er past er dus altijd eentje perfect op jouw bed. Het dekbedovertrek heeft een instopstrook van 40 over de hele lengte. Zo krijg je ‘s nachts dus nooit meer koude voetjes, heerlijk! De 200 x 200 cm variant haal je in huis voor €19,99.

Lidl folder en Aldi folder week 33 Lidl folder en Aldi folder week 33

Opbergbank
Berg spullen in stijl op met deze handige opbergbank. Zet ‘m in de gang en style ‘m volgens de regel van drie, waardoor het een echte eyecatcher in jouw interieur wordt. Er is ruimte genoeg voor kussens, dekens, of winterspullen zoals mutsen en handschoenen. Het zitkussen dat op de bank ligt krijg je er gratis bij. Je haalt ‘m al in huis voor €44,99.

Lidl folder week 32

Deze aanbiedingen staan in de Lidl folder week 32:

Lidl folder en Aldi folder week 33 Lidl folder en Aldi folder week 33

Zijslaapkussenovertrek
Slaap jij ook het liefst op je zij met een zijslaapkussen? Bij de Lidl scoor je deze week een kleurrijk zijslaapkussenovertrek. Met verschillende prints en designs wordt het nog lastig kiezen! Je slaapt er op voor €3,99.

Lidl folder en Aldi folder week 33 Lidl folder en Aldi folder week 33

Dekbedovertrek
Zoals we al zeiden staat er deze week ook een leuk dekbedovertrek in de Lidl folder. De verschillende designs passen goed bij het zijslaapkussen, dus combineren kan natuurlijk altijd! Te koop voor €14,99.

Nog meer Aldi en Lidl folder finds

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. Onze vorige Lidl en Aldi folder finds vind je hier. Misschien ligt er nog wel iets in de winkel! Op bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze rode suikerspinmachine uit de Lidl folder. Hebben!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 33
Sluiten