Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 29

Eigenlijk zou je elke week een kijkje moeten nemen in de Lidl en Aldi folder. Deze budgetwinkels hebben namelijk leuke en handige hebbedingetjes voor weinig geld. Ideaal om je interieur mee aan te vullen! Dit zijn de aanbiedingen van week 29 (9 juli – 15 juli).

Lidl folder week 29

aldi lidl folder week 28

SILVERCREST® Elektrische peper- of zoutmolen
Breng je maaltijd in stijl op smaak met deze elektrische peper- of zoutmolen. Je bepaalt zelf of je er peper, zout of een smaakvolle mix van de twee in doet. Je kunt de molen met één hand bedienen. De molen is verkrijgbaar in het zwart, RVS en rood (wij zijn fan van die dieprode kleur!) en te koop voor €7,99.

aldi lidl folder week 29

SILVERCREST® Smoothie-mixer
In de zomer krijgen we instant zin in lekker verse, frisse smoothies. Gelukkig weet de Lidl precies wat we nodig hebben, want zij verkopen deze week deze smoothie-mixer voor maar €39,99. Met de mixer krijg je meteen 3 bekers voor onderweg mee, hartstikke handig dus. Hij heeft een extra krachtige motor, waardoor het crushen van diepvriesfruit geen probleem is.

aldi lidl folder week 29

Draadloze deurbel
Met 3 signaalopties, 16 beltonen en een reikwijdte van 150 meter is deze stijlvolle deurbel er eentje die we maar al te graag in huis halen. Of eigenlijk net buiten huis. Je hebt keuze uit een zwart en wit design en er zitten al batterijen in, waardoor je ‘m meteen kunt gebruiken. Ideaal!

Aldi folder week 29

lidl aldi folder week 29

2-in-1 (hand)stofzuiger
Handig voor als je niet de grote, lompe stofzuiger er bij wilt pakken, maar toch voor een frisse touch op van de woon- of slaapkamer wilt gaan. Deze 2-in-1 (hand)stofzuiger is licht, zuigt gemakkelijk die croissant-kruimels op én is nu in de aanbieding voor €49,99. Koopje!

lidl aldi folder week 29

Rieten tas

Hier gaan we niet te veel woorden aan vuil maken: een ideale, stijlvolle rieten tas die je als shopper kunt gebruiken (weg met al die plastic tasjes!), maar ook handig voor het strand. Je shopt ‘m in diverse kleuren voor €11,99.

lidl aldi folder week 29

Buitenstekkerdoos
Een buitenstekkerdoos is iets waarvan je pas weet dat je het nodig hebt als je hoort dat het bestaan. Deze stijlvolle buitenstekkerdoos past namelijk per-fect in elke achtertuin. Zo berg je die lelijke stekkerdozen mooi en functioneel op, ideaal! De snoerlengte van de stekkerdoos is 3 meter, en je hebt keuze uit verschillende modellen.

Nog meer Aldi en Lidl folder finds

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. Onze vorige Lidl en Aldi folder finds vind je hier. Misschien ligt er nog wel iets in de winkel! Op bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze planten van de Aldi die je voor een prikkie scoort!

De beste folder finds, interieur crushes en inspiratieboosts. Rechtstreeks in je inbox. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
[mc4wp_form id=”245779″]

Reageer op artikel:
Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 29
Sluiten