Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 6 jun 2018

Lidl, Aldi en Action folder finds voor je interieur: week 23

Eigenlijk zou je elke week een kijkje moeten nemen in de Lidl, Aldi en Action folder. Deze budgetwinkels hebben namelijk leuke en handige hebbedingetjes voor weinig geld. Ideaal om je interieur mee aan te vullen!

Uit de Lidl folder week 23

Bijzettafel en koelbox in één

lidl aldi action folder koelbox

Dit heb je altijd al willen hebben: een bijzettafel die tegelijkertijd als koelbox functioneert. Handig voor op de camping, maar ook als je je favoriete drankje thuis bij de hand wilt hebben en geen zin hebt om naar de keuken te lopen. Je koopt ‘m nu bij de Lidl voor €39,99. Hij is 43 x 43 x 43 cm groot en heeft een inhoud van 40 liter. Prima!

Gekleurde glazen

lidl aldi action folder glazen

Ook bij de Lidl: een set met 4 verschillende gekleurde glazen. De glazenset is er in 4 verschillende vormen. Deze glazen zijn zo leuk dat je ze niet in een kast hoeft te verstoppen, maar gewoon in een open kast of op een plank neer kunt zetten. Je koopt 4 glazen voor €4,99.

Uit de Action folder

Vuurkorf

Voor een zwoele zomeravond: voor een prikkie heb je deze zwarte vuurkorf in de tuin staan. Niet alleen ideaal voor het roosteren van marshmallows, maar ook om ‘s avonds nog lang buiten te kunnen zitten. Met dit ding krijg je het namelijk niet snel koud! Uit de Action folder als weekaanbieding voor €8,92.

Uit de Aldi folder

Aluminium parasol

lidl aldi action folder parasol

Wordt het zonnetje je net even te veel? Dan zet je natuurlijk gewoon een grote parasol op. Deze van de Aldi haal je al in huis voor €19,99. Daar hoef je geen zonnesteek van op te lopen!

Nog meer folder finds:

Wat dacht je van dit lounge bed of deze roze suikerspinmachine?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lidl, Aldi en Action folder finds voor je interieur: week 23
Sluiten