Lidl, Action en Aldi folder finds voor je interieur: week 24

Eigenlijk zou je elke week een kijkje moeten nemen in de Lidl, Aldi en Action folder. Deze budgetwinkels hebben namelijk leuke en handige hebbedingetjes voor weinig geld. Ideaal om je interieur mee aan te vullen!

Uit de Lidl folder week 24

Glazen waterkoker die van kleur verandert

Hoe cool is deze waterkoker: de kleur van het LED-lampje onderin de waterkoker verandert van kleur. Een groen lampje is koud water, een blauw lampje is medium warm en bij een rood lampje is je water meer dan 90 graden celcius. Dat vinden we nog een een toffe gadget, een leuke toevoeging aan je interieur! Je hebt ‘m al in huis voor maar €27,99.

Pastamachine

Kijk, dit vinden we echt leuk. Vanaf donderdag kunnen je Italiaanse roots naar boven komen met deze fancy RVS pastamachine. Zelfgemaakte pasta is namelijk véél lekkerder dan pasta uit de supermarkt. Je waant je in Italië door je eigen pasta te maken met deze leuke gadget. Een echte stijlvolle toevoeging aan je keuken! Te koop bij de Lidl voor maar €19,99.

Uit de Action folder week 24

Platenspeler

Twee weken geleden vonden we al een mooie platenspeler bij de Lidl, deze week kan je voor een platenspeler terecht bij de Action. Hij heeft ingebouwde speakers, waardoor je dus geen externe boxjes nodig hebt. Handig! Hij is te koop voor €29,95. En koop er dan meteen wat LP’s bij, want die zijn ook in de aanbieding.

Uit de Aldi folder week 24

Zwembad met sproeier

unicorn zwembad aldi
unicorn zwembad aldi

Té leuk voor kleine kinderen: dit unicorn zwembad heeft een sproeier in zijn staart zitten. Ideaal voor de warme zomerdagen wanneer de kids wel wat afkoeling kunnen gebruiken. Naast de unicorn is er ook nog een kikker en een walvis variant.

Kleurrijke picknickmand

picknickmand aldi

Deze handige en kleurrijke picknickmand heeft een koelfunctie, waardoor jouw drankjes nooit meer warm worden tijdens een picknick. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kost maar €7,99.

Groene mini plantjes

lidl aldi action folder plantjes

Deze groene mini planten zijn ook te koop bij de Aldi. Dat wij bij Roomed van planten houden, is geen geheim. We zullen aanstaande donderdag dan ook zeker in de rij gaan staan om te kijken hoe mini deze plantjes nou eigenlijk zijn, want ze lijken zo schattig! Te koop voor €3,99.

Nog meer Lidl, Action en Aldi folder finds

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl, Aldi en Action. Onze vorige Lidl, Aldi en Action folder finds vind je hier. Misschien ligt er nog wel iets in de winkel!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi folder finds voor je interieur: week 24
Sluiten