Jaime Andreas
Jaime Andreas Binnenkijken 3 mei 2020

Onwijs tof: in dit huis maken ze veel gebruik van lichte houttonen

Dit interieur bewijst maar weer eens: een interieur hoeft niet bombastisch te zijn om interessant en leuk te zijn. Hier worden neutrale kleuren op een prachtige manier gecombineerd met lichte houttonen en interessante meubels. Wij geven je een kijkje in dit appartement.

Van de inrichting van dit huis worden wij helemaal zen. In dit interieur zijn er geen kleuren die eruit springen en toch weet de bewoner dit interieur interessant te maken met behulp van toffe meubels en een mooie inrichting.

binnenkijken interieur met lichte houttonen
Bron: Bolaget

Alles in harmonie

Iedere kamer van dit huis lijkt ook met elkaar in harmonie te zijn. Overal wordt er gebruikt van neutrale kleuren en dezelfde lichte houttonen. Zelfs de oude boeken in de kast matchen perfect met de rustige kleuren in het huis.

Hier en daar wordt gebruik gemaakt van een donkerder blauw; wat zorgt voor een warme uitstraling. De groene plantjes hier en daar maken de woning nog levendiger en ze passen uitstekend bij de houttonen.

woonkamer binnenkijken
Bron: Bolaget
rotan kast
Bron: Bolaget

Rotan kast

Ons oog viel direct op de rotan kast die in dit appartement staat. Het is namelijk een echte eyecatcher. Door de kast voelt dit interieur duurzaam en rustiek aan. Rotan is namelijk een natuurlijk materiaal met een rustige, maar interessante look.

keuken met visgraat vloer en lichte houttonen
Bron: Bolaget

eetkamer
Bron: Bolaget

Visgraat vloer

De bewoner van dit huis maakt gebruik van neutrale rustige kleuren. Het is de visgraat vloer die ervoor zorgt dat dit huis niet ontzettend saai is. De vloer zorgt namelijk voor een interessant patroon en heeft een warme kleur die goed matcht met de neutrale kleuren.

In de keuken wordt de visgraat vloer gecombineerd met tegels met een marmeren detail en dat staat helemaal fantastisch. Dat verschil in patroon maakt de keuken ontzettend levendig, ook al is de keuken zelf vrij rustig en minimalistisch. Al met al een heerlijke lichte ruimte om in te koken en in te eten.

Meer huizen binnenkijken voor inspiratie?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Onwijs tof: in dit huis maken ze veel gebruik van lichte houttonen
Sluiten