Een fijn interieur met vintage details en een lichte houten vloer als basis

Je vloer is letterlijk en figuurlijk de basis van je interieur. Kies je er een met een grauwe of te warme tint? Dan zullen je meubels en accessoires automatisch een stuk minder fris ogen. De lichte houten vloer in dit appartement is hét schoolvoorbeeld van hoe het wel moet.

Het hout zorgt voor warmte en geeft het interieur karakter, maar door de lichte kleur blijf je een moderne look behouden.

Een gele muur klinkt heel eng, maar als je de rest van het interieur rustig houdt, dan is zo’n kleuraccent juist erg tof. Wees daarom ook niet bang om uit te pakken. Doordat deze muur hierboven niet zo groot is en er een (open) kast voor staat, is het geel ook lang niet zo heftig als het klinkt.

De vintage salontafel springt dankzij het bijzondere patroon ook meteen in het oog. Met gekke items, bijzondere vormen en verrassende kleuren voeg je een spannend element toe aan een ruimte. Met je interieur kun je ook laten zien wie je bent en waar je van houdt. Wees daarom niet bang om van de standaard ‘Pinterest-perfect’ plaatjes af te wijken.

Glazen lampen blijven een favoriet voor boven de eettafel. Het oogt elegant en met gekleurd glas voeg je toch wat warmte toe, zonder dat het te overheersend is. Krijg jij er ook geen genoeg van? Check dan dit artikel voor nog meer inspiratie.

Meer zien?

Van een tipitent in de kinderkamer tot een frisblauwe slaapkamer. Er is nog veel meer te ontdekken! Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Stadshem

Reageer op artikel:
Een fijn interieur met vintage details en een lichte houten vloer als basis
Sluiten