Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 15 jan 2020

Deze minimalistische lichte eetkamer komt rechtstreeks uit je dromen

Als er één ding op de wish list van mijn droomhuis staat, dan is het wel een lichte eetkamer. Een plek waar je geen kunstlicht nodig hebt als je lekker wilt tafelen met vrienden (of jezelf terug wilt trekken met een moeilijke puzzel). Na het zien van deze foto’s begrijp je vást waarom de hele Roomed redactie meteen verliefd werd .

Spoiler: zo veel ramen en daglicht!

woonkamer
Bron: Bolaget

Over de woonkamer hebben we eigenlijk niet zo veel te zeggen. De inrichting is simpel en stijlvol, en er staan aardig wat kamerplanten. Maar in de hoek van de woonkamer zie je al een glimp van de eetkamer waar we zo verliefd op zijn geworden.

minimalistische lichte eetkamer
Bron: Bolaget
minimalistische lichte eetkamer
Bron: Bolaget

Onze favoriete lichte eetkamer ooit

Dan de ruimte waar het allemaal om draait: de eetkamer. Deze lichte eetkamer is door zijn eenvoud een plaatje om naar de kijken. Geen drukke accessoires, geen felle kleuren. Gewoon een houten eettafel, veel wit en kamerplanten. Precies wat we zo fijn vinden in een lichte ruimte, want hállo daglicht.

Een fijne bijkomstigheid: door al dat daglicht groeien kamerplanten extra lekker in deze ruimte. Dat kan je ook wel zien, want de kamerplanten die je op de foto’s ziet zien er hartstikke happy uit.

slaapkamer
Bron: Bolaget

Tot rust komen in de slaapkamer

Een slaapkamer hoeft echt niet altijd druk en kleurrijk te zijn. Sterker nog, een minimalistische slaapkamer heeft zeker zo zijn voordelen.

Wij worden vooral erg blij van het crisp white dekbedovertrek, dat er door de kreukels lekker nonchalant uitziet. Maak die look af met zachte kussens en een mooi doek aan de muur, en je hebt al die opsmuk helemaal niet nodig.

gezellig licht hoekje in slaapkamer
Bron: Bolaget

Och, wat een heerlijke plek is dit. We kunnen het iedereen aanraden om een relaxte zitplek te bouwen onder een schuin raam. Je hebt altijd prachtig daglicht (heerlijk met het lezen van een goed boek) én een geweldig uitzicht om bij weg te dromen.

Ook in andere huizen een kijkje nemen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze minimalistische lichte eetkamer komt rechtstreeks uit je dromen
Sluiten