Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 19 jun 2017

Match made in heaven: riet, rotan en linnen in een fris lichtblauw jasje

In een goed gestyled interieur gaat het allemaal om de juiste mix van materialen, kleur en contrast. Sommige combinaties werken beter dan andere en daar komen wij om het hoekje kijken. Deze week inspireren we je met de prachtige combinatie van riet, rotan en linnen in een lichtblauw jasje!

Linnen laat een ruimte fris en clean ogen. Dit effect wordt nog extra versterkt als je gaat voor wit, grijs of lichtblauw linnen. Waarom je dit materiaal vervolgens met riet of rotan moet combineren? Lees snel verder!

Riet en rotan hebben een warm karakter. Blauw en grijs daarentegen, zijn juist koele kleuren. Als je ons al een tijdje volgt, dan weet je dat de combinatie van warme en koele elementen je interieur in balans houdt. Dit zorgt er dan ook voor dat dit een ware match made in heaven wordt!

Deze combinatie is er eentje die het heel goed doet in een zomers interieur. Lichtblauw linnen, riet en rotan zorgen toch al snel voor een beachy vibe en als er dan ook nog een paar zonnestralen door de ramen naar binnen vallen waan je je binnen no-time in een heerlijk strandhuis (ook al woon je eigenlijk in de stad!)

Meer prachtige combinaties voor in je interieur?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Match made in heaven: riet, rotan en linnen in een fris lichtblauw jasje
Sluiten