Maud van Dijck
Maud van Dijck Binnenkijken 16 nov 2021

Lekker luchtig! In dit Scandinavische appartement wil je relaxen

Wij hebben weer een binnenkijk-pareltje voor je gevonden. Dit lichte Scandinavische interieur heeft een heerlijke luchtige look. Op de zachtgrijze bank willen we dan ook graag even zitten, terwijl we de rest van het interieur bewonderen.

Naast het prachtige zachtgrijs zie je nog veel meer zachte pasteltinten in dit appartement terugkomen. Vandaar dat dit Scandinavische interieur er zo lekker luchtig en licht uitziet.

Een licht Scandinavisch interieur

licht scandinavisch interieur
Bron: Bolaget

Veel wit, hout en neutrale tinten zijn in dit appartement terug te vinden. Deze mix zorgt voor veel rust en licht in je interieur én nog meer in combinatie met een Scandinavische stijl. Kies dus voornamelijk voor licht houten meubels. Wat donkere meubels zoals de eettafelstoelen die je hierboven ziet zorgen voor een mooi contrast.

Ga voor contrast in huis: kijk naar hoe het kan in deze spannende interieurs

interieur scandinavisch woonkamer
Bron: Bolaget

Voor een licht interieur wil je uiteraard dat er veel natuurlijk licht binnenvalt. Redelijk grote ramen zijn dan een must. En om het luchtig te houden zijn witte gordijnen altijd een goede keuze.

Daarnaast zijn planten op de vensterbank heel leuk. Zeker als je een klein huis hebt wil je de ruimte van je vensterbanken zeker benutten. Let alleen op aan welke kant jouw raam ligt voor de zon. Je wilt niet dat je plantjes pal in de zon droog staan.

woonkamer
Bron: Bolaget

Een grijze bank met gele accenten is zo leuk! En zoals je kan zien hoeft een vrolijke kleur als geel je interieur er echt niet druk uit laten zien. Door voor gele accenten te kiezen hoeft het je interieur niet te overheersen en kan het juist een frisse uitstraling geven.

Deze Scandinavische woning laat zien dat je geel in je interieur wilt hebben

slaapkamer
Bron: Bolaget

Prachtige lichte slaapkamers

Ook hier zie je weer een mooi licht Scandinavisch interieur. De zachte kleuren van het bed en de kast helpen hier aan mee. Daarnaast vinden wij de ronde spiegel op de kast een echte toevoeging aan deze slaapkamer. Ook een spiegel kan een frisse look in je huis creëren en kan je interieur er groter uit laten zien.

Bron: Bolaget

Het eerste wat ons toch wel opvalt is de klimmer aan het raam. Een toffe decoratie voor aan je raam dat je interieur er speels uit laat zien. Je ziet daarnaast ook een leuk patroon op het vloerkleed en een kussen vol stippen. Met patronen en printjes kan je gemakkelijk een speelse sfeer in je interieur creëren.

Daarnaast zie je ook hier weer rustige kleuren terug in het bed. Ze zijn misschien wel een paar tintjes donkerder dan de kleuren in de andere slaapkamer, maar blauw is dé kleur die rust uitstraalt.

Go Scandi: zo geef je jouw tuin en balkon een Scandinavische make over

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lekker luchtig! In dit Scandinavische appartement wil je relaxen
Sluiten