Licht Scandinavisch appartement met fijne warme elementen

Dit stijlvolle appartement vind je net iets buiten het centrum van Stockholm in een karakteristiek pand. Hoewel de bewoners qua basis kozen voor een koel kleurenpallet, voegden ze ook genoeg elementen toe die zowel letterlijk als figuurlijk voor warmte zorgen. Dat bij elkaar opgeteld zorgt voor een heerlijk licht Scandinavisch appartement om weer even lekker bij weg te dromen!

Get ready for some awesome inspiration! Goed nieuws als je echt fan bent van deze inrichting, want we delen onder andere waar je een deel van dit mooie interieur (low-budget) kunt kopen!

Over de prachtige visgraat vloer legden de bewoners een enorm Beni Ouarain kleed dat bijna de hele ruimte bedekt. Aangezien het kleed lekker groot is, maakt het de woonkamer in dit geval echt een geheel. Daarnaast voegt het (letterlijk) warmte toe aan het lichte interieur. Wil jij tijdens de koude dagen ook heerlijk wat warms onder je blote voeten? In dit artikel geven we vijf tips voor het kiezen van het perfecte vloerkleed.

Het appartement is vrij compact en hoewel de keuken niet erg groot is, plaatsten de bewoners de eettafel toch in deze ruimte. Hierdoor ontstaat er een gezellige eethoek. Lees hier hoe je eettafel prima in jouw huisje past, hoe klein de ruimte ook is.

Natuurlijke elementen doen het altijd goed in de slaapkamer! Extra leuk om echte planten af te wisselen met andere dingen uit de natuur, zoals in dit geval gedroogde bladeren in een vaas en een bijzettafeltje (het bekende bankje van IKEA) van kurk. Gaaf hoe de bewoners hier boven het tafeltje een soort statement wall maakten met persoonlijke spullen. Dat is een van de voordelen aan een witte basis: je kunt spelen met verschillende kleuren en combinaties, zonder dat het te druk wordt.

De witte vierkante tegeltjes in de douche (die we ook in de keuken zagen) doen een beetje denken aan de bekende langwerpige metrotegels die je steeds meer terugziet in verschillende interieurs. Het geeft de badkamer of keuken een classy style en ziet er daarnaast clean uit.

Vind je deze lichte woonkamer zo mooi dat je (een deel van) de inrichting ook best thuis zou willen hebben? Dat kan! Shop the look hier.

www.fantasticfrank.se

Reageer op artikel:
Licht Scandinavisch appartement met fijne warme elementen
Sluiten