Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 20 mrt 2018

Dit wil je: een licht, neutrale kleurenpalet boordevol inspiratie

Dat wij van Scandinavische interieurs houden, is geen geheim meer. Vooral de lichte interieurs springen er voor ons uit. Vandaag vonden wij een fijn appartementje met een licht, neutraal kleurenpalet. Hier halen wij maar al te graag onze inspiratie uit. Kijk je mee?

Neutrale tinten als lever, bruin en beige combineren super goed met een strak, wit interieur. Het resultaat: een rustig, sereen en warm appartement waar we maar al te graag zouden willen wonen.

roomed-neutraal-kleurenpalet
roomed-neutraal-kleurenpalet
roomed-neutraal-kleurenpalet

Hexagon tegels

Onze aandacht werd meteen getrokken door de stylish keuken. Door de grote openslaande deuren is de keuken heel licht en open. En wat houden wij toch van het gebruik van de fancy hexagon tegels in de keuken! Juist door maar een klein gedeelte van de keuken te betegelen, wordt het geheel niet te druk. En doordat de tegels precies in het kleurenpalet van het huis passen, wordt het één geheel. Wij zijn fan!

In plaats van de aanwezige balken door het hele appartement in een subtiel kleurtje weg te werken, hebben de bewoners ervoor gekozen om de prachtige balkenconstructie extra op te laten vallen. Het huis krijgt daardoor extra karakter en sfeer.

Juist omdat er in het interieur gebruik gemaakt is van een neutraal kleurenpalet, zijn deze balken echte eyecatchers. Je blik gaat meteen naar boven als je de ruimte binnenkomt.

Meer zien:

Dit mooie appartement heeft nog veel meer te bieden. Kijk bijvoorbeeld eens naar de schitterende foto’s van hoe het appartement er ‘s avonds bij staat. En dit huis wordt ineens toch heel spannend, daar waar je het het minst verwacht… de badkamer! Benieuwd? Klik vooral op de foto om ‘m te vergroten.

Ook leuk:

Heb je liever een zwart-wit interieur dan lever en beige? Dan is dit appartementje voor jou een grote inspiratiebron. Meer lezen over een neutraal appartement kan hier.

Bron: stadshem

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit wil je: een licht, neutrale kleurenpalet boordevol inspiratie
Sluiten