Wie wil dit nou niet? Een ruim en licht huis vol planten en natuurlijke materialen

Hier worden we op de redactie blij van: Een lichte, open ruimte met een natuurlijke sfeer. En hoe je dat bij jou thuis creëert is eigenlijk heel simpel!

Witte muren, luchtige planten en een lichte, frisse houtsoort. Dat zijn de basiselementen van dit interieur. Je kunt dit dus eigenlijk heel gemakkelijk nadoen!

Zorg ten eerste voor minder spullen en troep in huis, creëer leegte. Omarm al het daglicht dat binnenkomt en combineer een lichte houtsoort met tropische planten. Scroll snel naar beneden en je zult zien wat we bedoelen.

Speelgoed in je interieur? Klinkt misschien raar, maar is het niet. Deze witte dinosaurussen zijn een hele originele en passende manier van het toevoegen van accessoires in je interieur.

De eetkamer is onze favoriete spot van het huis. Het is er heel licht door de muur die bijna helemaal is opgebouwd uit ramen. De meubels hebben met hun ronde vormen een Scandinavisch karakter. Het kleed en de tropische groene planten zorgen samen voor een zomerse toevoeging aan het gehele interieur. De roze/paarsachtige kleuren zijn volgens ons een perfecte match met groene planten. Lees hier waarom!

Dat dit een licht huis is, is niet alleen te merken in de keuken. In de rest van het interieur is dezelfde stijl aangehouden. Je ziet veel wit, gecombineerd met roze en groen.

There’s more…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Fotografie: Daniel Fuge

Drawing Room Architecture

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Wie wil dit nou niet? Een ruim en licht huis vol planten en natuurlijke materialen
Sluiten