Licht en zomers huis met groene touch

Een compleet wit interieur is best gewaagd. Velen durven het niet aan, omdat het zo besmettelijk is of het wordt gezien als te eentonig. We zouden het niet gek vinden als je door dit huis van fotograaf Elisabeth Heier terugkomt op deze gedachte. Elisabeth brengt gezelligheid en kleur in het interieur met veel planten en mooie accessoires.

Het voordeel van een witte basis: het creëren van een totaal andere look is met een paar kleine aanpassingen gedaan. Zo’n heerlijk zomers huis is zo gecreëerd. Kijk mee naar deze binnenkijker bomvol inspiratie.

Zomers huis Roomed
Zomers huis Roomed

Het huis heeft een heerlijk zomers gevoel door de groene toevoegingen. De grote planten en takken maken het interieur fris en levendig. In je eigen interieur kun je deze frisse uitstraling ook realiseren door unieke, zelfgemaakte botanische lijsten. Hoe? Dat lees je hier!

Houd je zelf toch meer van het echte werk en ben je gezegend met een paar groene vingers? Wij geven je tips voor de beste verzorging van je planten zodat je er nog langer van kunt genieten.

Zomers huis Roomed
Zomers huis Roomed

Als wij zo’n cozy hoekje hadden thuis, zouden we er zeker nooit meer weggaan! Het grote raam geeft uitzicht op de tuin. De bijzondere staande lamp is perfect voor een rustige avond met een goed boek of mooi interieur magazine. Ben je benieuwd naar onze favorieten? We hebben onze mustreads voor jou een rijtje gezet.

Zomers huis Roomed
Zomers huis Roomed

Benieuwd naar hoe je een witte keuken het best kunt stylen? Bekijk ons moodboard!

Zomers huis Roomed
Zomers huis Roomed

Bij een fijn huis, hoort een fijne tuin!

Zomers huis Roomed

Ben je net als wij helemaal om en zou je het liefst nú je huis om willen toveren tot wit paleis? Bekijk deze artikelen voor meer ideeën en inspiratie.

myscandinavianhome.blogspot.nl

Reageer op artikel:
Licht en zomers huis met groene touch
Sluiten