Te gek: dit vrolijke botanische interieur in tot in de puntjes gestyled

We steken het niet onder stoelen of banken dat we gek zijn op een botanisch interieur. Een hangplant hier, een grote Monstera daar en een paar pannenkoekplanten op tafel… we love it. Dit Scandinavische interieur past daar helemaal tussen. Met zijn vrolijke kleuren en goed gestylde items wordt het botanische interieur helemaal afgemaakt.

botanisch interieur
botanisch interieur

Door de vele ramen is de ruimte hartstikke licht. Er is gekozen voor een Scandinavische interieurstijl, maar hier en daar zien we toch wel bohemian invloeden tevoorschijn komen. Let maar eens op de rotan lamp boven de salontafel, en de gele poster in combinatie met een vrolijke palm.

Het ronde kleed is goed gekozen, dit breekt de verder vrij hoekige indeling van het interieur lekker. En dacht je dat een ronde tafel op een rond kleed niet kon? Think again, dit werkt juist hartstikke lekker.

botanisch interieur
botanisch interieur
botanisch interieur

To plint or not to plint?

Deze gang lijkt extra land door de houten planken die in de lengte gelegd zijn. Dit geeft een verlengend effect. De gang had echter nóg ruimtelijker geoogd als de lichte plint weggelaten was, zodat de ruimte één geheel wordt.

botanisch interieur

Ook in de ruime keuken zien we her en der wat planten tevoorschijn komen. Onze aandacht wordt meteen getrokken door de mooie bos tulpen, die samen met de grote hanglamp een prachtig plaatje vormen. Aan de muur zijn stoere, industriële wandplanken opgehangen.Wie zij dat je verschillende woonstijlen niet met elkaar kan combineren?

botanisch interieur
botanisch interieur

Zowel bij de slaapkamer als het heerlijke balkonnetje kunnen we helemaal wegdromen. De slaapkamer valt natuurlijk op door de rijke kleur lichtblauw op de muur, die prachtig gematcht is met een kopergoud nachtlampje. Door dit te combineren met een groot bed met grijs hoofdbord krijg je een dromerige sfeer.

En dit balkon? Daar zouden we allemaal wel ‘s avonds in het zonnetje willen bijkomen van een lange werkdag. Wijntje erbij, lampjes aan, en je hoort ons niet meer klagen.

Nog meer mooie binnenkijkers:

Bron: Bjurfors

Reageer op artikel:
Te gek: dit vrolijke botanische interieur in tot in de puntjes gestyled
Sluiten